Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Kordon buluşması

CHP İzmir'de Kordon buluşması

CHP İzmir'de il yönetimi, disiplin kurulu üyeleri, PM üyeleri ve YDK üyeleri İl Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven'in sahibi olduğu Kordon'daki Ümitköy Balıkçısı'nda bir araya gelerek yemek yedi. Son dönemde Atatürk portresi üzerinden yaşanan tartışmaların odağındaki isim olan Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok da gecede yer aldı. Yemekte Aralık ayındaki kongre zaferi ve kurultayda PM ile YDK'ya giren isimlerin başarısı da kutlanmış oldu. CHP İzmir'de Yüksel başkanlığındaki il yönetiminden

  • Ege Postası
  • 05.02.2016 - 11:06
EGE POSTASI - CHP İzmir'de sürpriz bir organizasyon yaşandı.

Aralık ayındaki il kongresinde başkanı seçilen Alaattin Yüksel, 30 kişilik il yönetimi ve il disiplin kurulu üyeleri, İl Başkan Yardımcısı Asuman Ali Güven'in sahibi olduğu Kordon'daki Ümitköy Balıkçısı'nda bir araya gelerek yemek yedi.



ALTIOK DA KATILDI
Son dönemde Atatürk portresi üzerinden yaşanan tartışmaların odağındaki isim olan Genel Başkan Yardımcısı Zeynep Altıok, kurultayda Parti Meclisi'ne seçilen Mustafa Moroğlu ve Özkan Yıldız, Yüksek Disiplin Kurulu Üyeleri Mahir Polat ve Şehrazat Mercan da yemeğe katıldı.

Gece geç saatlere kadar süren yemekte Aralık ayındaki kongre zaferi ve kurultayda PM ile YDK'ya giren isimlerin başarısı da kutlanmış oldu. Gece boyunca yöneticiler sohbet etti, keyifli anlar yaşadı. 

Öte yandan haftasonu il yönetiminin Alaattin Yüksel başkanlığında Bakırçay'a çıkarma yapacağı öğrenildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.