Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir’de İl Başkanlığı’na Karşıyaka damgası

CHP İzmir’de İl Başkanlığı’na Karşıyaka damgası

CHP İzmir’de milletvekili aday adaylığı için yaşanan istifalar nedeniyle boşalan İl kadın kolları ve il gençlik kolları başkanlığına Karşıyaka damgası vuruldu. İl Gençlik Kolu Başkanlığı’na CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolu eski Başkanı Mustafa Evsen atandı. Evsen görevi Sinan Sarıküse’den devraldı. İl Kadın Kolları Başkanlığı’nda ise sürpriz bir seçim yaşandı. İlçe kadın kolları başkanları kapalı oylamayla yapılan seçimde il başkanlığı için CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir’i seçti. Özenir birkaç gün içinde göreve Kadın Kolları MYK'sı tarafından atanacak. CHP İzmir’de İl Başkanlığı’na

  • Ege Postası
  • 05.03.2015 - 20:53
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de, milletvekilli aday adaylığı için İl Kadın Kolları Başkanı Özgün Utku ve İl Gençlik Kolu Başkanı Sinan Sarıküse istifa etmişti.

EVSEN ATANDI
Gençlik Kolları Genel Merkezi, Sarıküse’nin yerine CHP Karşıyaka İlçe Gençlik Kolları eski  Başkanı  Mustafa Evsen’i atadı.

KADINLAR “ÖZENİR” DEDİ
Kadın Kolları il başkanlığı içinde il başkanlığı sürpriz bir adım attı. İlçe kadın kolları başkanları, İl Başkanı Bedri Serter ve Kadın Kolları MYK Üyesi Düriye Taş ile yaptığı toplantının ardından yeni il başkanını kendi içlerinden seçti. İlçe başkanları arasında yapılan seçimde 3 ilçe kadın kolu başkanı yarışırken, kapalı oylama sonunda CHP Karşıyaka İlçe Kadın Kolları Başkanı Sibel Özenir, en çok oyu aldı. Özenir’in ataması birkaç gün içinde yapılacak.

"CHP İzmir'de yeni kadın kolları başkanı belli oldu"HABER İÇİN TIKLAYINIZ


GENÇLERDE NÖBET DEĞİŞİMİ YAŞANDI
CHP İzmir İl Gençlik Kolları’nda devir teslim gerçekleşti. CHP İzmir İl Başkanlığı’nda gerçekleşen törende İl Başkanı Bedri Serter,  Gençlik Kolları Genel Başkanı İrfan İnanç Yıldız, MYK Üyesi Nazlı Kiran, İl gençlik kolları yöneticileri, Evsen’in annesi, babası ve kardeşinin yanı sıra CHP Karşıyaka İlçe eski Başkanı, milletvekili aday adayı Adnan Alabay’la çok sayıda partili genç yer aldı.


Devir teslim töreninde partili gençler  “Umut iktidarını gençler kuracak” “Gençlik gelecek, gelecek ellerimizde” sloganları atıldı.

SERTER: İZ BIRAKIN
İl Başkanı Bedri Serter, “ Sizler varsanız, bizler var oluyoruz. Her zaman doğru düzgün dürüst yürüyelim. Sizlerden isteğim bu…Nerede CHP gençlik kollarından bahsediliyorsa orada gurur duyulacak izler bırakın. Sizler iyi mücadele eder, iyi izler bırakırsanız o zaman Türkiye’nin geleceği aydınlık olur. Hepinizin yanındayız, bunu hiç unutmayın” dedi.


EVSEN:PARTİNİN ATARDAMARIYIZ
Yeni İl Gençlik Kolu Başkanı Evsen,  “İstek, sevgi, coşku ve emekle merhaba….MYK kararıyla göreve atandım. Bizler görevlerin zorluğunu önemsemeden yolda yürüyoruz. Sinan başkandan aldığımız bayrakla daha hızlı koşmaya devam edeceğiz. Bizler bu partinin atardamarlarıyız. Her ilçede varız. Geleceğin umutlarıyız. Salonlara sıkışanlar değiliz alanlarda güç alanlarız. Bu yolda beraberiz. Kalplere güneşi asmaya geldik” dedi.


SARIKÜSE’YE PLAKET
Törende eski il gençlik kolu başkanı Sarıküse’ye birlikte çalıştığı il yöneticileri teşekkür plaketi verdi. Sarıküse, “ Ben tek başıma hiçbir şey yapamazdım.Hep beraberdik, hep beraber kol kola yürüdük. Hakkınızı helal edin” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.