Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Bakırçay çıkarması

CHP İzmir'de Bakırçay çıkarması

CHP İzmir İl Başkanı Alaattin Yüksel ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu il yöneticileriyle birlikte Bakırçay turuna çıktı. CHP İzmir'de Yüksel-Kocaoğlu ikilisinden

  • Ege Postası
  • 06.02.2016 - 12:54
EGE POSTASI - CHP İzmir’de 20 Aralık’ta yapılan kongrede başkan seçilen Alaattin Yüksel, büyük kurultayın ardından başlattığı ve İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun da eşlik ettiği ilçe turlarını sürdürüyor.

Yüksel, Kocaoğlu ve il yöneticileri Bakırçay’a çıkarma yaptı. Kuzey çıkarmasında ilk durak Kınık oldu.

İlçe başkanlığında gerçekleşen buluşmaya partililer yoğun ilgi gösterdi. İlçe başkanı İsmail Yılmaz’ın da hazır bulunduğu toplantıda Yüksel ve Kocaoğlu örgüğte mesajlar verdi. Partili,lilerin ilçe ile ilgili sıkıntılaırnı dinledi.

YÜKSEL’DEN ÖZELEŞTİRİ
İl Başkanı Yüksel konuşmasında özeleştiri yaptı. Yüksel, “Tekrar Kınık’tayız. Yine beraberiz. İlk il başkanlığım döneminde yine ziyaretlerimize Kınık’tan başlamıştık. Şimdi yine Kınık’tan başlıyoruz. Benim en değer verdiğim ilçelerden biridir. Kınıklılar da beni sever. O dönem 4 bin oy vardı. 2 bin kişi bizi burada karşılamıştınız. Fakat kimseyi suçlamak istemiyorum. Bazı hatalarımızdan dolayı Kınık’ı kaybettik. Ama Kınık’ın damarı yerinde duruyor. O da CHP’li damarıdır. Onun için biz hatamızı ilk seçimde telafi edeceğiz. Türkiye’de olanları her gün görüyorsunuz. Bu yaşananlardan en büyük zararı da tarımla geçinen yerler gördü” dedi.

KOCAOĞLU: BENİ ARAYIN
Kocaoğlu ilçedeki çözüm için her türlü adımı atacaklarını belirterek, "Bir sorun olduğunda beni arayın, muhtarlıklarımız aracılığıyla ulaşın, belediyeyi arayın. En geç bir hafta içinde geriye dönüş yaparım. Sorununuzu çözmeye çalışırım" dedi.


Yüksel ve beraberindekiler sırasıyla Kınık’tan sonra Bergama, Dikili ve Foça ilçe örgütlerine konuk oldu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.