Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir'de Ankara'ya 5'li çıkarma: Kılıçdaroğlu'yla ne konuştular'

CHP İzmir'de Ankara'ya 5'li çıkarma: Kılıçdaroğlu'yla ne konuştular'

CHP İzmir’de İl Sekreteri Osman Peri, İl Saymanı Ali Karabay ile İl Başkan Yardımcıları Savaş Akıncı, Bahattin Özdemir ve Şirin Akgül Ankara’ya çıkarma yaptı. İl Başkanı Bedri Serter’in bilgisi dahilinde Başkent’e giden 5’li,Genel Merkez’de temaslarda bulundu. Yöneticiler, Genel Başkan Yardımcıları dışında CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’yla da bir araya geldi. Kılıçdaroğlu’nun yöneticilere, “ İzmir’de vekil sayımız artacak mı'” diye sorduğu, yöneticilerinde “ İzmir’de durumumuz 7 Haziran’a göre daha iyi. Vekil sayısı her iki bölgede de artacak” yanıtını verdikleri öğrenildi. CHP İzmir'de Ankara'ya 5'li çıkarma

  • Ege Postası
  • 07.10.2015 - 15:11
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de sürpriz bir Başkent çıkarması yaşandı. İl Sekreteri Osman Peri, Örgütlerden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Savaş Akıncı, Seçim İşlerinden Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Bahattin Özdemir, STK'lardan Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül ve İl Saymanı Ali Karabay seçim bütçesi, süreçte kullanılacak argümanlar hakkında görüşmek ve örgütün son durumu hakkında bilgi vermek adına Genel Merkez'e gitti.

"Kılıçdaroğlu’nun İzmir mesaileri o isimlere emanet!"HABER İÇİN TIKLAYINIZ

ÖNCE GENEL BAŞKAN YARDIMLARIYLA BİR ARAYA GELDİLER
İl Başkanı Bedri Serter’in bilgisi dahilinde Başkent’e gittikleri öğrenilen 5’li, Genel Merkez’de temaslarda bulundu. Yöneticiler öncelikle Genel Başkan Yardımcıları Tekin Bingöl ve Bülent Tezcan’la görüştü.


KILIÇDAROĞLU İZMİR'İ SORDU!
Yöneticiler saat 14:30’da CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu’yla makamında bir araya geldi. Görüşmede Kılıçdaroğlu’nun İzmir’den gelen ekibe, “İzmir’de son durum nedi? Vekil sayımızı arttırabilecek miyiz'” diye sorduğu öğrenildi. Yöneticilerinde “ İzmir’de durumumuz 7 Haziran’a göre çok daha iyi. Vekil sayımızı her iki bölgede de arttıracağız. Halkın teveccühü partimize daha da arttı. Koalisyon görüşmelerindeki tavrınız, saha performansınız ve seçim bildirgemiz vekil sayımızın artmasında büyük etken olacak” dedikleri belirtildi. Kılıçdaroğlu’nun görüşmede seçim bildirgesinde yer alan özellikle ekonomik vaatlerin daha fazla anlatılmasını istediği öğrenildi.


Yöneticilerin Genel Merkez’deki temaslarında seçim bütçesi, süreçte kullanılacak argümanlar gibi konularda fikir alışverişlinde bulundukları öğrenildi. İzmir ekibinin, ilçelerin son durumu hakkında bilgilendirmede yaptıkları belirtildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.