Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir Örgütü’nden Kılıçdaroğlu’na 'geçmiş olsun' ziyareti

CHP İzmir Örgütü’nden Kılıçdaroğlu’na 'geçmiş olsun' ziyareti

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve il yönetim kurulu üyeleri ile bazı ilçe başkanları, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na yapılan saldırıyı kınamak ve geçmiş olsun ziyareti için Ankara’ya gitti. CHP İzmir Örgütü Ankara'da

  • Ege Postası
  • 26.04.2019 - 15:01

EGEPOSTASI- 31 Mart yerel seçimlerinin ardından İzmir İl Örgütü ilk kez Ankara’ya gitti. CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel öncülüğünde, il yöneticileri ve bazı ilçe başkanları Başkent’e çıkarma yaptı.

Geçtiğimiz günlerde CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu’na Ankara’nın Çubuk ilçesinde katıldığı şehit cenazesinde yapılan saldırının ardından, CHP İzmir İl Örgütü ile bazı ilçe başkanları Ankara’ya gitti.  

CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel ve beraberindeki heyet, Kılıçdaroğlu’na Parti Meclisi salonundaki buluşmada 'Geçmiş olsun" dileklerini iletti, adaletin bir gün herkes için gerekeceğini ifade etti. Kılıçdaroğlu heyete teşekkür ederken, seçim başarısı nedeniyle örgüt başkanlarını kutladı. Kılıçdaroğlu, "Güzel bir başarı yakaladık. Bu başarımızı gölgelemek istiyorlar ama biz bu oyuna düşmeyeceğiz" dedi.

Konak Belediye Başkanı Abdül Batur, “Size yapılan çirkin saldırıyı kınıyorum ve tüm haksızlıklar karşısında adalet arayışımıza sonuna kadar devam edeceğini bir kez daha hatırlatmak istiyorum. Hak, Hukuk, Adalet sloganıyla başlattığınız ve tüm ülkemize umut veren yürüyüşünüzün ne kadar önemli olduğunu ve adalet eksikliğinin hangi noktalara geldiğini, üzülerek görüyoruz. Çok geç olmadan adalet yeniden tesis edilmeli, Türkiye’nin tamamına bahar gelmeli. Üç büyük şehrimizde alınan neticeler baharın sesi, aydınlık yarınların habercisidir. Bu güzel bahar tablosunda yer almanın gururu ile bir kez daha size teşekkür ederken, şehit cenazesinde yaşanan saldırıyı bir kez daha kınıyor ve geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum” dedi.

GENEL BAŞKAN YARDIMCILARIYLA DA BULUŞTULAR

Yücel öncülüğündeki İzmir heyeti, Kılıçdaroğlu'ndan önce Genel Başkan Yardımcıları Faik Öztrak, Seyit Torun ve Yıldırım Kaya ile de bir araya geldi. Görüşmede Konak Belediye Başkanı Abdül Batur ve Karaburun Belediye Başkanı İlkay Girgin Erdoğan da yer aldı. 

Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcısı Torun görüşme sonrası sosyal medya hesabından, "İzmir İl Başkanımız, İlçe Başkanlarımız, Konak Belediye Başkanımız ve Karaburun Belediye Başkanımız Genel Merkez’e ziyaretimize geldiler. Şükranlarımı sunarım... En batısından en doğusuna bu ülke bizim, hep beraber kol kola yürüyeceğiz" mesajını paylaştı.

YAVAŞ'A DA TEBRİK ZİYARETİ

İzmir heyeti, Başkent programında, 25 yıl aradan sonra Ankara'yı CHP'ye kazandıran Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş'ı da ziyaret etti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.