Dolar 32,5487
%0.01
Euro 34,8885
%0.07
Altın 2.431,280
%0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Yönetimi'nde gündem kontenjan adaylar

CHP İzmir İl Yönetimi'nde gündem kontenjan adaylar

CHP İzmir İl Yönetim Kurulu’nda gündem kontenjan adaylar konusu oldu. Bazı il yöneticilerinin 'kent ve örgütle uyumsuzlukları var' diyerek 7 Haziran'da vekil seçilen Zekeriya Temizel, Zeynep Altıok ve Tuncay Özkan’ın durumunu tartışmaya açtıkları öğrenildi. İl yöneticilerinin, erken seçimdeki aday listeleri belli olmadan kontenjan adaylar konusunda bir rapor hazırlanıp Ankara’ya götürülmesi konusunda görüş birliğine vardı. Öte yandan İl Başkanı Serter, gün içinde Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la davalık olan Çiğli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman Karadağ ile bir araya geldi. CHP İzmir İl Yönetimi'nde

  • Ege Postası
  • 04.09.2015 - 19:28
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP'de 1 Kasım erken seçimi için milletvekili aday adaylığı başvuruları sürüyor. CHP, önseçimden çıkan tüm isimleri yeniden listelere yazma kararı alırken, aday listelerinin büyük ölçüde korunacağı açıklanmıştı. İzmir Örgütü'nde ise 7 Haziran'da vekil seçilen kontenjan adaylarda değişim ve azaltma yapılması noktasında sesler iyice yükselmeye başladı.

GÜNDEM KONTENJAN ADAYLAR
CHP İzmir İl Yönetim Kurulu toplantısında da gündem kontenjan adaylar konusu oldu.

Bazı il yöneticilerinin 7 Haziran’da kontenjan adayı gösterilen ve İzmir milletvekili seçilen Zekeriya Temizel, Zeynep Altıok ve Tuncay Özkan’ın örgütle uyumsuzluğunu ve kentte yaşamamasını tartışmaya açtıkları öğrenildi. İl yöneticilerinin kontenjan adaylarda azaltmaya gidilmesi gerektiğini gündeme getirdikleri, il yönetimi olarak kontenjan adaylara yönelik bir rapor hazırlanıp Ankara’ya götürülmesi önerisini getirdikleri belirtildi. İl Başkanı Serter ve başkan yardımcılarının da bu yönde bir adım atacaklarını il yönetiminde bildirdiği öğrenildi.

ÖZDEMİR VE AKINCI İLÇELERE ÇIKARMA YAPACAK
İl yönetiminde seçim hazırlıkları da masaya yatırıldı. Örgüt olarak sahaya innmeden önce il başkan yardımcıları Bahattin Özdemir ve Savaş Akıncı’nın 30 ilçeye giderek rapor hazırlaması kararlaştırıldı.

KARADAĞ İLE GÖRÜŞTÜ
Öte yandan İl Başkanı Serter'in, gün içinde Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan’la grup toplantısında yaşananlar nedeniyle davalık olan Çiğli Belediyesi CHP Meclis Üyesi Süleyman Karadağ ile bir araya geldiği öğrenildi. Serter’in Karadağ’a “Davanı geri çek” dediği, Karadağ’ın ise olumsuz yanıt verdiği öğrenildi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.