Dolar 32,2179
%0.05
Euro 35,0637
%0.16
Altın 2.529,890
%1.17
Bist-100 10.738,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP İzmir İl Başkanı Yücel İstanbullulara seslendi

CHP İzmir İl Başkanı Yücel İstanbullulara seslendi

Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek vermek için İstanbul'a giden ve bu kentte çalışmalarını sürdüren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Esenyurt'ta mini mitingde seçmenlere seslendi. Esnaf ziyareti mitinge dönüştü

  • Ege Postası
  • 22.06.2019 - 09:17

EGEPOSTASI- 23 Haziran'da yenilenecek İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığı seçimine saatler kala partiler çalışmaları tüm hızıyla sürdürüyor.

Millet İttifakı'nın İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı CHP'li Ekrem İmamoğlu'na destek olmak için hafta başından bu yana İstanbul'da çalışmalarını sürdüren CHP İzmir İl Başkanı Deniz Yücel, Esenyurt'ta göçmenlerle buluştu. Yücel'e ziyaretlerde İzmir Millevekili Kani Beko ile Bursa Milletvekili Yüksel Özkan da eşlik etti.

Yücel ve vekiller göçmen dernekleri ile bir araya gelirken, İmamoğlu'na oy istedi. Daha sonra esnaf ve vatandaşları ziyaret eden Yücel ve beraberindeki isimlerin Atatürk Mahallesi buluşması mini mitinge dönüştü.

Vatandaşlara seslenen Yücel, "Ekrem İmamoğlu'na ve İstanbullulara haksızlık yapıldı. Geçmişte kime oy vermiş olursanız olun, 23 Haziran'da, İstanbulluların ve İmamoğlu'nun hakkını teslim edilmesi için vicdanınızla başbaşa sandığa gitmenizi istiyorum. Güzel günler yakın. Her şey çok güzel olacak" dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.