Dolar 32,2838
%-0.61
Euro 34,6443
%-0.46
Altın 2.412,390
%-0.43
Bist-100 10.046,00
%-0.37

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Güzelbahçe'de hafta sonu iki sandık kuruluyor

CHP Güzelbahçe'de hafta sonu iki sandık kuruluyor

CHP Güzelbahçe İlçe Kadın Kolları ve Gençlik Kolları kongreleri hafta sonu gerçekleştirilecek. Kadın kolları başkanlığına mevcut başkan Menekşe Işın yeniden aday olacağını açıkladı.

  • Ege Postası
  • 13.12.2017 - 13:17

İlçe kongresini tamamlayan CHP Güzelbahçe örgütü, hafta sonunda kadın ve gençlik kongreleri için sandık başına gidecek. Güzelbahçe Belediye Düğün Salonu’nda  16 Aralık günü saat 11.00’de Gençlik Kolları, 17 Aralık Pazar günü saat 11.00 de ise Kadın Kolları kongresi yapılacak.

CHP Güzelbahçe Kadın Kolları Başkanı Menekşe Işın, yeni dönemde de kadın kolları başkanlığına aday olacağını açıkladı. Işın, “Önümüzde zorlu üç seçim var. 2019 yılında yapılması gereken bu üç seçimin erkene alınma olasılığı da var. Bu nedenle biz kadınlara bu süreçte çok büyük görev düşüyor. Tehdit altında olan cumhuriyetimizi korumak ve kollamak için biz kadınların erkeklerden daha fazla çalışması gerekiyor. Çünkü cumhuriyetimizin elden gitmesiyle biz kadınların kazanılmış   hakları yok olacak. Bu nedenle  biz cumhuriyet kadınları, Atatürk’ün bize bıraktığı bu ülkeyi, bu cumhuriyeti sonuna kadar korumak adına canla başla çalışacağız” dedi.

Işın, ilçe yönetimi ile uyum içinde çalıştığını ve yapılacak seçimde de CHP’nin altı oklu bayrağını Güzelbahçe’nin burçlarından indirmeyeceklerini, Türkiye’de de CHP’yi iktidar yapacaklarını sözlerine ekledi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.