Dolar 32,2470
%0.21
Euro 34,9638
%0.34
Altın 2.424,160
%0.59
Bist-100 10.731,00
%-0.57

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Grup Toplantısı'nda hıyar polemiği

CHP Grup Toplantısı'nda hıyar polemiği

CHP Grup toplantısına katılmak için Ankara'ya giden il yöneticilerine İzmir Konak İlçe Kongresi Divan Başkanlığı'nı da yapan Grup Başkanvekili ve Sakarya Milletvekili Engin Özkoç'un sert müdahalesi tartışma yarattı. Konak Kongresi'nin hedefteki ismi bu kez Ankara'yı karıştırdı

  • Ege Postası
  • 01.12.2017 - 11:03

YAĞMUR UYGUR/EGEPOSTASI-CHP’nin Konak İlçe Kongresi’nde Divan Başkanlığı yapan ve muhaliflerin tepkisini çeken Sakarya Milletvekili Engin Özkoç bu kez CHP İzmir İl Yönetimi’nin Ankara ziyaretinde katıldığı grup toplantısında yöneticilerle tartışarak gündeme geldi.

CHP İzmir İl Yönetimi geçtiğimiz Salı günü Ankara’ya Genel Başkan Kemal Kılıçdaroğlu’nu ziyaret etmek için gitmişti. Ankara ziyaretinde il yöneticileri TBMM’de yapılan CHP Grup Toplantısı'na katılmak üzere toplantı salonuna gitti. Kılıçdaroğlu’nun önemli açıklamalarda bulunduğu Grup Toplantısı'na katılım kalabalık olunca bazı partililerin salona sığmadığı öğrenildi. Salonda, grup toplantılarının takip edilebilmesi için yeni bir sistem oluşturulduğu ve milletvekillileri ile PM üyelerinin o sıralara oturtulduğu, araya konulan bir bariyer ile misafir izleyicilerin toplantıyı arkadan takip etmesinin sağlandığı ifade edildi.

Grup Başkanvekili Engin Özkoç                       İl Yöneticisi Şirin Akgül

SERT MÜDAHALE

İzmir İl Yönetimi Grubu takip etmek üzere fuayeden salon kapısına geçerken arka tarafta bir köşede bekledikleri sırada yanında güvenlik görevlileriyle gelen Grup Başkanvekili Özkoç’un, İzmir İl Başkan Yardımcısı Salih Özçiftçi’ye “Burada durmak yasak çıkın”  diyerek müdahale ettiği, Özçiftçi’nin ise “Burada il yöneticilerinin değeri yok, çıkalım” diyerek bulunduğu yerden ayrıldığı, bunun üzerine Özçiftçi’nin ardından Grup Başkanvekili Özkoç’un “Provokatör” dediği iddia edildi. Özkoç’un bu olayın ardından il yöneticilerini iterek dışarı çıkarmaya çalışıtığı bu esnada İzmir İl Başkan Yardımcısı Şirin Akgül’e “hıyarlık yapma” dediği, Akgül’ün ise “Çok ayıp yakıştıramıyorum deyip "ben hıryarsam sen hıyar oğlu hıyarsın" yanıtını verdiği ifade edildi.

Tartışmayı daha sonra araya girenler sonlandırdı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.