Dolar 32,3028
%-0.55
Euro 34,6625
%-0.41
Altın 2.410,670
%-0.5
Bist-100 10.046,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Gaziemir ve Narlıdere'den manidar gönderme: Milleti kekleyecekler

CHP Gaziemir ve Narlıdere'den manidar gönderme: Milleti kekleyecekler

Cumhuriyet Halk Partisi Gaziemir İlçe Gençlik Örgütü, geçtiğimiz günlerde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan tarafından açıklanan “Millet Kıraathaneleri açacağız, gençlerimiz orada bedava çay içecek, bedava kek yiyecekler.” Projesini ironik bir eylemle vatandaşa anlattı. Narlıdere'de de İlçe Başkanı Şahin Fırat ve partililer kıraathanede kek dağıttı. Fırat, "Milleti kekleyecekler, işsizliği de tetikleyecekler, yancılarınız da çoğalacak" diyerek AK Parti projesini protesto ettiklerini söyledi. CHP Gaziemir ve Narlıdere'den manidar gönderme

  • Ege Postası
  • 12.06.2018 - 12:12

EGEPOSTASI- Gaziemir’deki kıraathanelere giden CHP’li gençler, üzerinde “Memleket Gençliği olarak kekleri biz dağıtalım, siz gençliğe gelecek verin!  Biz kıraathanede boş oturup bedava kek yemek değil, çalışıp üreteceğimiz fabrika istiyoruz, iş istiyoruz!” yazılı kekleri vatandaşlara dağıttı.

Kek dağıtmak için Cumhurbaşkanı olmaya gerek yok!

Eylem hakkında konuşan Gaziemir Gençlik Kolları Başkanı Baran Manav, “Bedava kek, bedava çayı proje diye vatandaşımızın önüne çıkarmak bu milletin aklıyla alay etmektir. Aklımızla alay etmeye çalışanlara aynı şekilde cevap vermeye devam edeceğiz. İktidarın görevi gençlere siz kıraathanelerde boş boş oturun, çayınız kekiniz bizden demek değildir. İktidarın görevi gençleri geleceğe hazırlamak, ilimle, bilimle memleket gençliğini çağın ilerisine taşımaktır.

Kek dağıtmak için cumhurbaşkanı olmaya gerek yok. Cumhurbaşkanının en büyük projesini hayata geçirmemiz bizim 15 dakikamızı aldı. Milletimizin kendisine oy vermek için bir sebebi kalmadı” diye konuştu.

FIRAT: MİLLETİ KEKLEYECEKLER, İŞSİZLİĞİ TETİKLEYECEKLER

CHP Narlıdere İlçe Başkanı Şahin Fırat, “Seçimimize, o mutlu güne, demokraside buluşmaya 12 gün kaldı. Bu arada alanlar kızıştı, cumhurbaşkanı adayımız Muharrem İnce AKP’nin kimyasını bozdu. Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan ne söyleyeceğini şaşırdı. En büyük projelerinden bir tanesi de “kıraathaneleri çoğaltacağız, her tarafa kıraathane yapacağız. Keklerde bedava olacak” dedi. Milleti kekleyecekler, işsizliği de tetikleyecekler.

Bu arada masalarınız etrafında yancılarınız da çoğalacak, keki duyan gelecek. Biz de bu saçma projeyi protesto etmek için siz değerli oyuncularımıza kek veriyoruz, sizi keklemiyoruz. Bunların hepsi ev yapımı yandaşa yaptırılmamış yandaşa peşkeş çektirilmemiş kekler. Bu kekler Narlı Mahallesi’nin el emeği. Hepinize afiyet olsun” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.