Dolar 32,2207
%0.06
Euro 35,0509
%0.13
Altın 2.502,370
%0.07
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli’de tansiyonu yüksek toplantı

CHP Çiğli’de tansiyonu yüksek toplantı

Çiğli’de şubat ayı meclis toplantısı öncesi CHP Grubu’nda tartışma çıktı. Tartışmanın baş aktörleri ise Çiğli CHP İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve CHP’li meclis üyesi Erkan Tuncer oldu. Kendisine “Haddini bil” diyen İlçe başkanı Mertoğlu’na Tuncer, “ Gel bana haddimi bildir” diye karşılık verdi. CHP Çiğli’de tansiyonu yüksek toplantı

  • Ege Postası
  • 03.02.2016 - 14:43
EGE POSTASI - Ege Postası’nın edindiği bilgiye göre Çiğli Belediyesi şubat ayı meclis toplantısı  öncesi gerçekleşen CHP grup toplantısında belediyenin ÇİBEL şirketi ile ilgili  maddenin görüşülmesi sırasında Tuncer Belediye Başkanı Hasan Arslan’a “Bu şirketlere neden kefalet vereceğiz” diye sordu.
Tuncer’in sorusuna  Arslan,” ÇİBEL’in önümüzdeki yıllarda yapılacak ihaleye girmesini sağlamak amacındayız” demesi üzerine Tuncer, “ Bir şirketi aç diğerini kapat nereye kadar böyle gidecek” dedi.
Tuncer’in daha sonra grup başkanvekili Hüseyin Gündüz’e dönerek “ bu İhale tarihleri ne zaman “diyerek sorması üzerine Gündüz“Tarihlerini bilmiyorum” yanıtını verdi.  Tuncer ise, “Nasıl bilmezsin… İhalenin başlangıç ve bitiş tarihi bellidir” diye çıkıştı.



GEL BANA HADDİMİ BİLDİR
Tuncer’in sesini yükseltmesi sonrası  İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu  “Öyle elini sallayarak konuşma haddini bil” dedi. İlçe başkanından gelen tepkiye sinirlenen Tuncer  “Ben haddimi bilmiyorum gel bana haddimi bildir” diyerek sert yanıt verdi.
Tartışmanın uzaması üzerine araya meclis üyeleri girdi.



TUNCER MECLİS SONRASI DA ÇIKIŞTI
Meclis sonrası Mertoğlu’nun yanına gelen Tuncer’in “Ben buradayım gel bana haddimi bildir ”diyerek tartışmaya devam ettiği ancak Mertoğlu’nun karşılık vermediği belirtildi. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.