Dolar 32,5744
%0.11
Euro 34,9831
%0.44
Altın 2.432,590
%0.39
Bist-100 9.754,00
%0.33

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli’den gövde gösterisi: Miting gibi ofis açılışı

CHP Çiğli’den gövde gösterisi: Miting gibi ofis açılışı

CHP Çiğli, seçim startı verdi. 7 Haziran sürecinde ilçenin dört bir yanına seçim ofisi açan CHP Çiğli İlçe Başkanlığı, 1 Kasım sürecinde de seçim ofislerinin açmaya başladı. İlk ofis Egekent Seçim Ofisi olurken, açılış mitinge dönüştü. CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü partililere üç önemli görevleri olduğunu söyledi. CHP Çiğli’den gövde gösterisi

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 09:06
EGE POSTASI - CHP Çiğli, seçim startını verdi. 7 Haziran sürecinde ilçe 18 seçim ofisi açan CHP Çiğli İlçe Başkanlığı, 1 Kasım sürecinde de seçim ofislerinin açmaya başladı.
KATILIM GENİŞ OLDU
İlk açılan ofis, Çağdaş, İzkent ve Egekent mahallelerini kapsayan Egekent Seçim Ofisi oldu. Açılış adeta miting havasında gerçekleşti. Açılışa CHP İzmir 2. Bölge Milletvekili Adayları Zekeriya Temizel, Mustafa Balbay, Ali Kemal Elitaş, Nurgül Uçar, Çiğli Belediye Başkanı Hasan Arslan, CHP Çiğli İlçe Başkanı Utku Gümrükçü, ilçe yöneticileri, STK temsilcileri, muhtarlar ve çok sayıda partili katıldı.

GÜMRÜKÇÜ: 3 ÖNEMLİ GÖREVİMİZ VAR
İlçe başkanı Gümrükçü, konuşmasında şunları söyledi;
“Önümüzde önemli bir seçim var. Yenilenen bir seçim var. Bu seçim, biri 400 vekil isteyen diğeri 7 Haziran akşamı erken seçim isteyen ve bu yüzden koalisyon görüşmelerinde uzlaşmaz tutum izleyen iki kişi yüzünden yapılıyor. Hepimizin önünde 3 görev var. Birincisi tarafından bu seçim gereksiz görüldüğü için bir boykot eğilimi doğabilir. Bu yüzden bütün komşularımızı ve tanıdıklarımızı sandığa götürmek zorundayız. İkinci görevimizde bir çok siyasi partide emanet oylarımız var. Bu seçimde o oyların hepsini geri istiyoruz. Bunun için çalışmalıyız. Üçüncü olarak Çiğli’de bulunan 26 mahallenin tamamında 371 sandığın ise yüzde 90’ında birinci parti çıktık. Bu başarımızı sürdürmek zorundayız. Geri olduğumuz yüzde 10’luk sandıkta da bize oy vermeyen seçmeni ikna etmeliyiz. Bu amaçla biz ilçe örgütü olarak belediye başkanımız ile birlikte çalışacağız. Milletvekillerimiz yanımızda olacak. Başta sandık çevresi görevlimiz olmak üzere en sade üyemizden delegemize tek vücut olmalıyız. Yürek yüreğe olmalıyız. 1 Kasım’da saltanatı yıkmak için gece gündüz çalışmalıyız. Yolumuz açık olsun, CHP iktidarı hepimize hayırlısı olsun.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.