Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Çiğli'de savunma krizi!

CHP Çiğli'de savunma krizi!

CHP Çiğli'de savunma krizi çıktı. Disipline sevk edilmek istenen 4 meclis üyesi ilçe binasına gelerek İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu ve 3 kişiden oluşan komisyonla görüştü. Meclis üyeleri, yazılı savunma taleplerinin reddedilmesi üzerine Mertoğlu ve komisyon üyeleriyle tartışıp ilçe binasından ayrıldı. 4 meclis üyesi ilçe binasına geldi ama...

  • Ege Postası
  • 11.02.2016 - 20:01
EGEPOSTASI - CHP Çiğli'de Belediye Başkanı Hasan Arslan'a muhalif tavırları nedeniyle İlçe Başkanı Zeynel Mertoğlu tarafından disipline sevk edilmek istenen 4 meclis üyesi ilçe başkanlığına savunma yapmak için çağırıldı. Disipline sevki istenen Erkan Tuncer, Yusuf Çoban, Süleyman Karadağ ve Mustafa Avdan ilçe binasına savunma yapmaya geldi. İlçe Başkanı Mertoğlu ve kurulan üç kişilik komisyonla meclis üyeleri arasındaki görüşmede tansiyon yükseldi.

Mertoğlu ve komisyon meclis üyelerinden sözlü savunma yapmalarını istedi. Meclis üyeleri ise sözlü savunmanın yanında yazılı savunma da vermek istedi. Meclis üyeleri yazılı savunmalarının daha sonra ilçe yönetimine sunulmasını istedi. Mertoğlu ve komisyonun bu talebe ret cevabı vermesi üzerine meclis üyeleri savunma yapmadan ilçe binasından ayrıldı. 

Mertoğlu, grup toplantılarında ve meclis toplantılarında Arslan'a yönelik muhalif tutumları nedeniyle dört meclis üyesinini disipline sevkini istemiş, ilçe yönetimi oy çokluğuyla bu talebe ret vermişti. İlçe yönetimi meclis üyelerinin dinlenmesi ve savunmalarının alınmasını istemişti.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.