Dolar 32,3728
%0.17
Euro 35,0404
%-0.07
Altın 2.326,620
%0.27
Bist-100 9,14
%0.66

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca'da fotoğraf netleşti: 'Kaya'lar çarpışacak!

CHP Buca'da fotoğraf netleşti: 'Kaya'lar çarpışacak!

CHP Buca'da kongrede yarışacak adaylar belli oldu. Belediye, ilçe yönetimi, Hüseyin Yüzer destekli yapının adayı ilçe saymanı Çağdaş Kaya'nın karşısına eski meclis üyesi Güngör Kaya rakip çıkacak. Dün akşam yapılan toplantıda belediye ve ilçe yönetimine karşı yer alan yapılar Kaya isminde uzlaştı. CHP Buca'da fotoğraf netleşti

  • Ege Postası
  • 25.11.2015 - 12:04
SERCAN AVCI - HABER SERVİSİ / CHP Buca'da belediye, ilçe yönetimi, Hüseyin Yüzer ile bazı Alevi ve göçmen delegasyonunun adaylığı için uzlaştığı ilçe saymanı Çağdaş Kaya'nın kongrede rakibi belli oldu.

NEZİR ÇEKİLDİ
Belediye ve ilçe yönetimine karşı yer alan yapıların tümü dün akşam yaptıkları toplantıda Buca Belediyesi Eski Meclis Üyesi Güngör Kaya isminde uzlaştı. Adaylık noktasında istekli olan eski meclis üyesi Suat Nezir, Kaya lehine adaylıktan çekildi.



Uzun süredir sahada adaylık çalışması yürüten Kaya, Ege Postası'na şunları söyledi; "İsmim konusunda uzlaşıldı. Gösterilen teveccüh nedeniyle teşekkür ediyorum. İlçemizde, partimize oy vermeyenleri kazanmak adına adayım. İlçedeki tüm grupları, yapıları biraraya getirmek için adayım. İlçe başkanlığı için gerekli bilgi, birikim ve tecrübeye sahibim. Kongreden ilçe başkanı olarak çıkarsam belediye başkanımızla da çok uyumlu bir şekilde çalışacağım." 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.