Dolar 32,3690
%0.16
Euro 34,9608
%-0.3
Altın 2.325,360
%0.21
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Buca Belediye Başkan aday adayı olan Ayten Karadağ: Görev Bekliyorum

CHP Buca Belediye Başkan aday adayı olan Ayten Karadağ: Görev Bekliyorum

2014 yerel seçim çalışmalarını sürdüren CHP Buca Belediye Başkan Aday Adayı Ayten Karadağ, mahalle ziyaretlerine devam ediyor. Son olarak Hürriyet Mahallesini ziyaret eden Karadağ, vatandaşlarla birebir görüşüp hedef ve projelerini anlattı. Karadağ ziyaretinde, ‘Büyük hedeflerle için yola çıktım. Tecrübelerimle Bucamıza, Bucalı hemşerilerime hizmet etmek istiyorum. Çünkü ben Buca ve Bucalı sevdalısıyım’ mesajını verdi.

  • Ege Postası
  • 19.09.2013 - 09:34
İZMİR- Cumhuriyet Halk Partisi’nden (CHP) Buca Belediye Başkan aday adayı olan Ayten Karadağ, Hürriyet Mahallesi’ni ziyaret ederek mahalle sakinlerinin ve esnafının görüş, öneri ve sorunlarını dinledi. Vatandaşların evine konuk olan ve samimi bir ortamda sohbet eden Karadağ, ‘Biz Bucamızı, Bucalı hemşerilerimizi çok seviyoruz. İlçemiz için, ilçemizde yaşayan vatandaşlarımızın mutluluğu için hizmet üretmek istiyoruz. Genel merkezimizden görev bekliyorum’ dedi.

Halkımın Emrindeyim

Genel merkezin aday olarak kendisine görev vermesi durumunda yerel seçimlerde halkın desteğini arkasına alacığına ve seçimi açık ara kazanacağına inancının tam olduğunu söyleyen Karadağ, ‘Halkla iç içe çalışmalarımı sürdürüyorum. Bugünde Hürriyet Mahallesinde yaşayan hemşerilerimle fikir alışverişi yaptım. Biz belediye başkanlığımız döneminde halkımızın emrinde olacağız. Katılımcı belediyecilik anlayışımızla halkımızla, esnafımızla birlikte planlayacak ve birlikte üreteceğiz. Halkımız rahat ulaşabileceği, kendine yakın bir belediye başkanı istiyor. Bu konuda yoğun destek görüyorum. Aday gösterilirsem partili, partisiz Bucalı hemşerilerimin oylarını alarak ezici bir üstünlükle CHP’nin altı okunu gönderden indirtmem’ dedi.

2 Yıl İçinde Tüm Sorunları Kökünden Çözeceğim

Göreve geldiğinde altyapı, ulaşım ve imar gibi temel sorunlarına kalıcı çözümler üreterek, geleceğin çağdaş ve modern Bucasını yaratacağı dile getiren Karadağ, açıklamalarını şöyle sürdürdü:

‘Hürriyet Mahallesinde yaşayan hemşerilerimin huzurunda söz veriyorum. Göreve geldiğimizde Buca’da dürüst, verimli, üretken bir yönetim oluşturarak uygar, akılcı, sağlıklı bir kentleşmeyi sağlayacağız. Çalışmalarımızda halkımızın bilgi sahibi olmasını ve bizleri denetlemesinin önünü açacağız. Oy veren oy vermeyen ayrımı yapmaksızın tüm ilçeyi kucaklayarak her mahalleye eşit hizmet götüreceğiz. Buca’da kentsel dönüşümün rantsal dönüşmesine izin vermeyeceğiz. Çevremizi koruyacak ve sahipleneceğiz. İlçemizde yapılacak çalışmalarda halkımızın, demokratik kitle örgütlerinin ve meslek odalarının projelerimize destek vermesini sağlayacağız. Çalışanlarımızın hizmet örgütlenmesinin önünü açarak taşeronlaşmayı ilçemizden silecek ve vatandaşlarımız gibi kendi çalışanlarımızın da yüzünü güldüreceğiz. 2 yıl içinde Buca ilçesindeki tüm sorunları kökünden çözerek Buca’yı cazibe merkezi yapacağız…’

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.