Dolar 32,3377
%0.27
Euro 35,1323
%0.03
Altın 2.305,740
%1.24
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP Bayraklı'da bomba gelişme: Alper'e rakip oluyor!

CHP Bayraklı'da bomba gelişme: Alper'e rakip oluyor!

CHP Bayraklı'da, Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın desteğini alarak kongre öncesi adaylığını açıklayan mevcut ilçe başkanı Cemalettin Alper'e rakip çıktı. Başkan Karabağ'a yakın isimlerden olan Songül Gök, Ege Postası aracılığıyla 'kongrede adayım' dedi. Gök, ilçe başkanı Alper'le kişisel bir problemi olmadığını, Başkan Karabağ'a karşı da bir hareket içine de girmediğini ifade etti, " Belediye başkanımız benim babam ağabeyim. Ona karşı bir hareket değil. Tabanda mevcut ilçe başkanına karşı bir tepki var" dedi. Gök'ün adaylık için yeterli imza sayısına ulaşıp ulaşamayacağı merak konusu... CHP Bayraklı'da bomba gelişme

  • Ege Postası
  • 30.11.2015 - 14:23
EGE POSTASI - CHP Bayraklı'da bomba etkisi yaratacak gelişme yaşandı.

Bayraklı Belediye Başkanı Hasan Karabağ'ın desteğini alarak, pazar günkü kongre öncesi adaylığını açıklayan mevcut ilçe başkanı Cemalettin Alper'e rakip çıktı.

Son genel seçimlerde CHP'den milletvekili aday adayı olan Songül Gök, pazar günkü kongre öncesi Ege Postası aracılığıyla 'adayım' dedi.

ÇALIŞMALARA BAŞLADI
Başkan Karabağ'a yakın isimlerden olan Gök'ün adaylık kararı ilçe kulislerini de hareketlendirdi. Gök, öncelikle Manavkkuyu, Mansuroğlu ve Osmangazi mahallelerinde adaylık için imza toplamaya başlarken, yeterli imza sayısına ulaşıp ulaşamayacağı merak konusu...

KARABAĞ'LA GÖRÜŞTÜ
Gök'ün Başkan Karabağ'la görüştüğü ancak Karabağ'ın Gök'e  "Yola Cemalettin Alper'le devam ediyoruz" dediği öğrenildi. 


Gök, çarşamba günü resmi adaylık açıklamasını ilçe binasında yapmayı planlıyor.. 


GÖK: İLÇE BAŞKANINA TEPKİ VAR
İlçe başkanı Alper'le kişisel bir problemi olmadığını, Başkan Karabağ'a karşı da bir hareket içine de girmediğini ifade eden Gök, " Olmazlar üzerinden hareket ettik. Daha iyi bir ilçe yönetimi partiyi daha öne taşıyacak bir yapı olsun istedik. Kongrede adayım. Aday olmam için uzun süredir tabanda bir istek vardı. Belediye başkanımız delege seçimlerine müdahil olmadı. Örgüte bıraktı. Başkan benim babam ağabeyim. Ona karşı bir hareket değil.Başkana bu durumu anlatamadık. Bu bizim yetersizliğimiz. Anlatamadık hassasiyetleri...İlçe yapısına karşı bir tepki vardı. Partiye yıllardır emek vermiş biri olarak elimi taşın altına koymak istedim. Parti vicdanının sesi olmak istedim. Ben arayıp kimseye destek olun demeyeceğim. Kimseyi baskılamayacağım. Örgütün vicdanının sesi olacağım" dedi.

Bornova CHP Kadın Kolları eski Başkanı, serbest muhasebesi, mali müşavir Songül Gök, CHP’den İzmir 2’inci Bölge Milletvekili Aday Adayı olmuştu.

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.