Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
CHP AVM’ye stant açtı, ‘emanet’ çağrısı yaptı!

CHP AVM’ye stant açtı, ‘emanet’ çağrısı yaptı!

CHP, İzmir’de HDP’ye giden ve ‘emanet oy’ olarak adlandırılan oyların geri dönüşü için çalışma başlattı. HDP’nin oy patlaması yaşadığı Mavişehir ve Bostanlı bölgelerinde CHP, vatandaşa “Şimdi her oy çok değerli” çağrısı yaparak partiden kayan oyları geri istiyor. CHP'den İzmir'de o bölgede

  • Ege Postası
  • 10.10.2015 - 11:04
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP, İzmir’de HDP’ye giden ve ‘emanet oy’ olarak adlandırılan oyların geri dönüşü için çalışma yapıyor. Bu doğrultuda, HDP’nin 7 Haziran’da oy patlaması yaşadığı Karşıyaka’da, ilçe başkanlığı harekete geçti.

HDP MAVİŞEHİR VE BOSTANLI’DA 5 E’ KATLADI
HDP, yerel seçimde Karşıyaka'da yüzde 70 oy alan CHP'yi yüzde 63'e geriletmişti. HDP Karşıyaka'da yüzde 7.88 oy alırken, oy patlaması İzmir'de özellikle Bostanlı ve Mavişehir bölgesindeki sandıklarda yaşanmıştı. HDP oylarını bu bölgede 5’e katlamıştı.



STANT YİNE AÇILDI
CHP Karşıyaka İlçe Başkanlığı, 7 Haziran’da olduğu gibi Mavişehir ve Bostanlı  bölgesindeki, İzmir’in en büyük alışveriş merkezleri arasında olan Mavişehir Ege Park’a stant açtı. Her gün binlerce kişinin uğradığı AVM’ye CHP standı açan İlçe Başkanlığı, bu kez  ‘emanet oy’ olarak adlandırılan oyların geri dönüşü için stantta afişle vatandaşlara çağrıda bulundu. İlçe başkanlığı standa “Şimdi her oy çok değerli” yazılı afişler astı.



"EMANETİ GERİ İSTİYORUZ"
Sloganın sahibi İlçe Başkanı Mustafa Özuslu “Emaneti geri istiyoruz” derken, stant sayesinde önemli bir propaganda çalışması yaptıklarını ifade etti. Özuslu stantta ayrıca partiye üyede kazandırdıklarını belirtti. Özuslu, “ Benim görevim partiyi büyütmek. Partiye vatandaşları katmak ve onlarla parti içinde de görevler vererek aktif olmalarını sağlamak. Biz 1 Kasım’a odaklandık, parti içi mücadele bizim işimiz değil. 2. Bölge’de en az 7 vekil çıkartacağız, 8 için yürüyoruz” dedi.  

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.