Dolar 32,5610
%0.27
Euro 34,6856
%-0.13
Altın 2.490,750
%0.25
Bist-100 9.525,00
%-0.06

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir önünde intihar mesaisi

Büyükşehir önünde intihar mesaisi

​İzmir Büyükşehir Belediyesi haftanın son gününde solukları kesen intihar mesaine sahne oldu. Ruhsal problemleri olduğu öğrenilen ve borçları nedeniyle bunalıma giren bir vatandaş belediye sarayı önünde intihara kalkışınca adeta filmleri aratmayan anlar yaşandı. KENDİSİNİ DOĞRADI

  • Ege Postası
  • 30.01.2015 - 16:25
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Saat 15:00 sıralarında Konak’ta bulunan belediye sarayı önüne gelerek İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ile görüşmek isteyen Ö. Y. adlı şahıs intihara kalkıştı. Üstündeki kıyafetlerini çıkartarak yanında getirdiği maket bıçağı ile kendi vücudunu kesmeye başlayan Ö.Y. “Baba ile görüşeceğim” diye bağırarak Büyükşehir Belediye Başkanı Kocaoğlu ile görüşmek istediğini söyledi. Yaşananlar üzerine Konak’tan geçen halkın büyük bir bölümü belediye önüne akın ederken, toplanan kalabalığın gözü önünde solukları kesen dakikalar yaşandı.


YÜZLERCE VATANDAŞIN GÖZÜ ÖNÜNDE İNTİHAR ŞOV
Olay yerine gelen emniyet güçleri ve sivil polisler arabuluculuk yaparak şahsı sakinleştirmeye çalışırken, kıyafetlerini parçalayan ve uzun süre bağırarak görüşme talebinden vazgeçmeyen Ö.Y. güçlükle sakinleştirildi. Belediye çalışanları ve kendisini izleyen yüzlerce vatandaş olayı cep telefonları ile görüntülerken, işsiz olduğu ve borçları nedeniyle intihara kalkıştığı öğrenilen Ö.Y. 4 suçtan sabıkalı olduğunu ve geçim sıkıntısı nedeniyle 3 çocuğuna bakamadığını söyledi.

Kendisini sakinleştirmek isteyen emniyet yetkililerine “Vali’ye, Kaymakam’a gittim. Bana yardım etmediler. Bana iş bulun. Bana söz vereceksiniz. Baba buraya gelecek. Yoksa vazgeçmem” diyerek direnen ve zor anlar yaşatan şahıs daha sonra sivil polislerin de iknası ile eylemine son verirken, olayın ardından ilkyardım ekiplerince müdahale edildi ve belediye binasının içine alındı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.