Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Büyükşehir'den tanıtım atağı

Büyükşehir'den tanıtım atağı

Yerel seçim çalışmalarına start verme ve hız arttırma kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, uzun süren suskunluğunu bozarak dev bir tanıtım hamlesine başlıyor. Bin yapıp bir konuşan İzmir Büyükşehir Belediyesi kent içine yerleştirilecek dev ekranlar vasıtası ile yapılan icraatleri halka anlatacak.

  • Ege Postası
  • 31.07.2013 - 10:10
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Seçim çalışmalarına hız verme kararı alan İzmir Büyükşehir Belediyesi, yola “Dev” adımlarla çıkma kararı aldı. Hayata geçirilen projeleri ve yatırımları İzmir halkı ile paylaşacak olan İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçime kadar olan süreçte tanıtım faaliyetlerine ağırlık verecek. Yapılacak bu çalışma için dev LCD ve LED ekranlar alarak kentin işlek noktalarında duyurular yapacak olan Büyükşehir, önümüzdeki ayda malzeme temini için ihaleye çıkacak. Yıl sonuna kadar hayata geçmesi planlanan proje ile halka daha rahat ulaşmayı hedefleyen İzmir Büyükşehir Belediyesi, seçim dönemine kadar yapılan çalışmaları tüm detayları ile İzmirliler ile paylaşacak.

KENTTEKİ EN İŞLEK NOKTALARA KURULACAK


Şimdiye kadar Karşıyaka, Bornova gibi ilçelerde belediye hizmetlerini tanıtmak, sosyal ve kültürel etkinliklerin ilanlarını yayınlamak, hava durumu ve benzeri duyuruları halka ulaştırmak amacıyla kullanılan dev ekranları İzmir Büyükşehir Belediyesi de örnek aldı. Buca, Karabağlar, Konak, Bornova, Karşıyaka gibi ilçelerde yer alan meydanlara ve otobüs durakları, İZBAN, metro, vapur iskeleleri gibi ulaşım noktalarına kurulacak bu ekranlar ile Büyükşehir Belediyesi’nin projeleri, haberleri, yatırımları ilk elden halka ulaştırılacak. Tüm bunların yanı sıra, vatandaşların faydalanması amacı ile hava durumu, ulaşım ve sefer saatleri, kentteki etkinlikler de duyurularla birlikte görsel olarak yayınlanacak.

İLK ELDEN DUYURU

21 Ağustos’ta yapılacak olan ihale kapsamında alınacak olan 40 adet 55 inç Endüstriyel LCD Ekran, 14 adet iç mekan LED ekran, merkezi yönetim yazılımı ve merkezi kontrol sunucusunun en geç Aralık 2013 tarihinde teslim edilmesi bekleniyor. Büyükşehir’in en önemli seçim hamlesi olarak da görülen bu yatırım ile birlikte İzmirlilere daha rahat ulaşılması beklenirken, görsel sunumlarda kullanılacak malzemeyi de yine İzmir Büyükşehir Belediyesi hazırlayacak.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.