Dolar 32,6006
%0.39
Euro 34,8345
%0.29
Altın 2.492,480
%0.32
Bist-100 9.524,00
%-0.01

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bulut, Bakan evlatları için değil İzmir’in evlatları için MHP

Bulut, Bakan evlatları için değil İzmir’in evlatları için MHP

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, “AKP hükümetinin devlet algısı şuurundan yoksun politikaları ülkemizi yıkıma doğru götürüyor” dedi. AKP hükümetinin hatalarının farkında olsa dahi, durumu telafi ve tamir edebilecek devlet şuuruna sahip olmadığını belirten Bulut, “Devlet yönetmek, bir esnaf kabulü olan ‘Usta’ sıfatlandırmalarından çok daha fazla kemal ister. Ne yazık ki Erdoğan hükümeti bu olgunluğu gösterememiş ve hiçbir şeye hakim olamadığını açıkça ortaya koymuştur. Usta sanılan çırak çıkmıştır. Biz, bakan evlatları için değil İzmir’in evlatları için çok çalışıyoruz. Vatandaşlarımızın da 30 Martta MHP diyeceğine eminiz” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 03.01.2014 - 13:32
 "MHP dünyanın tek gençlik partisidir”

İzmir Ekonomi Üniversitesi Siyaset Platformu Kulübü’nündavetlisi olarak “Yerel Seçimler Öncesi Muhalefet ve Gençlik Politikaları” konulu söyleşiye katılan MHP İzmir İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, partisinin yerel seçimler öncesi çalışmaları hakkında bilgi verdi. İEÜ’nün çeşitli bölümlerinden öğrencilerin katıldığı toplantıda, dünyada gençler üzerine kurulup başarıya ulaşan tek siyasi partinin Milliyetçi Hareket Partisi olduğunu vurgulayan Bulut, partisinin gençler üzerine tesis edildiğine dikkat çekti. MHP’nin bu sebeple de dünyada emsali olmayan bir siyasi hareket olduğunu sözlerine ekleyen Bulut, “Merhum liderimiz Alparslan Türkeş, siyaset yapmaya karar verdiğinde ilk adımı, bir gençlik teşkilatı olan Ülkü Ocaklarını kurmak olmuştur. Liderimiz Devlet Bahçeli beyefendi de Ülkü Ocaklarımızın banileri arasındadır. Tüm bu nedenlerle gençlik, MHP ve Türk Milliyetçiliği hareketinde özel bir yere sahiptir. İzmir’de açıkladığımız Belediye Başkan adaylarımız da bu noktada birer gençlik bayrağıdır. Hiç kimse Türk gençliğini oy pazarına düşmüş bir ürün olarak göremez. Bu planları yapanlar gençliğimizin geleceğini karartan zihniyetlerdir” dedi.

“Yara derinleşiyor”

Son dönemde kamuoyunda geniş yankı uyandıran yolsuzluk operasyonlarına ilişkin soruları yanıtlayan Bulut, “Devletimizin düştüğü durum son derece vahimdir, Türk devleti tarihinde hiçbir dönem bu kadar zaaf içinde olmamıştır. Usta diye sıfatlandırılan Başbakan Erdoğan, çırak çıkmıştır. Başbakanın yönettiği hükümete, kabine üyelerine ve arkadaşlarına hakim olamadığı görülmüştür. Tarihin en büyük yolsuzluk operasyonuna karşı yapılan görevden almalar, görev engellemeler ve aklama çabaları yarayı derinleştirmektedir” şeklinde konuştu.

Dünyanın merkezi Türkiye

MHP İl Başkan Yardımcısı Cumhur Bulut, dünyada 450 Milyonu aşkın insanın Türkçe konuştuğunun altını çizdi. Türk Milletinin yedi bağımsız devleti olduğunu, Avrupa ortalarından Japon Denizine kadartek geçerli dilin Türkçe olduğunu ve Türk Kültürünün çok büyük bir coğrafyayı etkisi altında tuttuğunu sözlerine ekleyen Bulut, şöyle devam etti; “Gençliğimiz bunun farkında olmalıdır. Gençlik sadece heyecan ve dinamizm çağı değil aynı zamanda bir şuurdur. Büyük Türk-İslam coğrafyasının merkezi Türkiye’dir. Gençliğimiz bu imkanı iyi değerlendirecektir, değerlendirmelidir”.
“İzmir’in çilesini bitireceğiz”

İzmir’e oy deposu, çantada keklik, kale,‘zaten bizim’ gözüyle bakanlar ve İzmir’i hesaplaşma alanı olarak görenlerin İzmir’i viraneye çevirdiğini bildiren Bulut, sözlerine şöyle son verdi; “Biz İzmir’in geleneklerine, coğrafyasına, dokusuna, estetiğine ve insanımızın hizmet beklentilerine uygun bir şehircilik anlayışıyla yola çıktık. Çile bitecek, İzmir hak ettiği şekilde yönetilecek ve ‘Üretken Belediyecilik’ İzmir’in çehresini değiştirecek”.



Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.