Dolar 32,3721
%0.17
Euro 34,9916
%-0.21
Altın 2.326,010
%0.24
Bist-100 9,10
%0.19

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bülent Delican’dan 2019 büyükşehir hedefine vurgu

Bülent Delican’dan 2019 büyükşehir hedefine vurgu

AK Parti İzmir İl Yönetim Kurulu Balçova Termal Otel’de gerçekleşen kahvaltılı toplantıda bir araya geldi. Toplantıda konuşan İl Başkanı Bülent Delican, “2019’daki Büyükşehir hedefimizde ilçe başkanlarımızdan ciddi bir performans bekliyoruz. İzmirli hemşerilerimize sokak sokak, ev ev gezerek büyükşehir belediyesi ve 23 ilçe belediyesinin hizmet üretemediğini, yaptıkları yanlışları ve basiretsiz yönetimlerini anlatacağız” dedi. AK Parti İzmir İl Yönetim kurulu toplantısı gerçekleşti

  • Ege Postası
  • 28.11.2015 - 14:03
İZMİR - İzmir’de AK Partili olmayan Büyükşehir Belediyesi ve 23 ilçe belediyesinin çalışmalarını yakından takip edeceklerini vurgulayan Başkan Delican, “İzmirli hemşerilerimiz hizmetsizlikten yağmur yağdığında tıkanan yollardan bıktı. Bundan sonraki çalışmalarımıza İzmir’imizi 2019’da hakkettiği hizmete kavuşturmak için devam edeceğiz. Kıymetli hemşerilerimizin gönlünü yaptığımız hizmetler ve erdemli duruşumuzla alacağız. İnanıyorum ki biz kendimizi ne kadar iyi anlatırsak İzmirli hemşerilerimizin bize olan inançlarını arttıracağız. Bu çalışmalarımızda İlçe Başkanlarımızdan ciddi performans bekliyorum. İlçe başkanlarımızın belediye başkanlarımızla ilgili çalışmalarını yakından takip edeceğiz. Her konuda algı operasyonu yapan bir belediye anlayışıyla karşı karşıyayız. Onların hizmet üretemediklerini, beceriksiz yönetim anlayışlarını vatandaşlarımıza duyuracağız” diye konuştu.


AK Parti teşkilatı İzmir’in her yerinde olacak
Algı operasyonlarını kırmak için temas noktalarını kırmak zorunda olduklarına dikkat çeken Delican, “İzmir’de AK Parti teşkilatı olarak her yerde olacağız. Siyasetçi kentin her sokağında caddesinde olacak. Bunun içim teşkilatımızda görev bölümü yapacağız. 2019 hedeflerimizi önümüze koyduğumuzda çalışmalarımıza iş üretme ile başlayacağız. 2019 seçimlerinden sonra ‘Keşke şunu yapsaydık demeyeceğiz’ canla başla çalışacağız. Elimizden gelen her türlü katkıyı koyacağız” ifadelerini kullandı.



İlçe danışma toplantılarına önem vereceğiz
Tüm yönetim kurulu üyelerime yapmış oldukları çalışmalar için teşekkür eden Delican, bundan sonra ilçe danışma kurulu toplantılarına daha çok önem vereceklerini belirtti.  İl Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan İlçe koordinatörlerine sorumlu oldukları ilçelerde danışma kurulu toplantılarına önem vermeleri mesajı veren Delican şunları söyledi: “Koordinatörler sorumlu oldukları ilçelerde danışma toplantılarına önem verecek. Danışma toplantılarının sonunda soru cevap kısmı oldukça önemli. Bu bölümün uzun tutulmasına özen göstereceğiz. İlçe danışmalarımıza katılan tüm teşkilat mensubumuzun Gerekirse ilçe danışma toplantılarına akademisyenleri, belediye başkanlarını da davet edin. Konuyla ilgili bilgisi olan herkesten faydalanacağız. Teşkilat olarak hakaret dışındaki tüm eleştirilere açık olmalıyız. Eleştiriler gelişimimizin önünü açacaktır.”
  
Binali Yıldırm'a ziyaret
Pazartesi günü saat 14.00'da Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı olarak kabinede görev alan AK Parti İzmir Milletvekili Binali Yıldırm'ı Ankara’da ziyaret edecek olan İzmir teşkilatı öğle yemeğinde Binali Yıldırım'ın misafiri olacak.



Elçi'ye başsağlığı diledi
Delican, Diyarbakır'ın merkez Sur İlçesi Yenikapı Sokak'taki Balıkçılarbaşı bölgesinde bulunan ve daha önce çatışmada zarar gören 4 ayaklı minare önünde bir grup avukatla birlikte açıklama yaparken hain silahlı saldırıda hayatını kaybeden Diyarbakır Baro Başkanı Tahir Elçi’ye Allah’tan rahmet ailesine ve sevenlerine başsağlığı, yaralılara acil şifalar dilerken saldırıyı kınadı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.