Dolar 32,3792
%0.06
Euro 34,7717
%-0.06
Altın 2.395,890
%-0.04
Bist-100 10.209,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor karıştı!

Bucaspor karıştı!

Bucaspor'da 3 futbolcunun kadro dışı bırakılması takımı karıştırdı

  • Ege Postası
  • 08.10.2015 - 14:38
SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta ilk 5 haftada galibiyet yüzü görmeyen son sırada kalan Bucaspor'da Teknik Direktör Tolga Doğantez'in daha önce, "Fiziksel açıdan hazır olmadıkları için kadroya almıyorum" dediği futbolculardan Emre Şahin, Burakcan Kunt ve Yasin Avcı, dünkü antrenman öncesi genç çalıştırıcıya bu konudaki itirazlarını dile getirdiler. Doğantez, sağlık sorunları bulunmadığını ve oynamak istediklerini söyleyen üç futbolcuya çok sert karşılık verip antrenmandan kovarken kadro dışı bırakıldıklarını söyledi. Emre, Burakcan ve Yasin'in idmandan kovulması takımda büyük tepkiye yol açtı.

Arkadaşlarına yapılan davranışı kabullenemeyen diğer futbolcular, antrenman bitiminde Tolga Doğantez'le görüşerek Emre, Burakcan ve Yasin'in takıma dönmesini istediler. Ancak sert tutumunu devam ettiren teknik adam, odasına gelen 10 futbolcuya da tepki gösterip, "Futbolcu teknik adamın kararlarına müdahale edemez., Herkes işine baksın" dedi. Daha sonra üç futbolcunun kadro dışı bırakma kararını yönetime ileten Doğantez, odasına gelip arkadaşları için af talep eden oyunculara da ceza verilmesini istedi. Ankaragücü maçı arefesinde yaşananlar karşısında şaşkına dönen yönetimin krizi aşmak için çözüm aradığı öğrenildi.

DOĞANTEZ: KARARI TEKNİK ADAM VERİR
BucasporTeknik Direktörü Tolga Doğantez Emre, Yasin ve Burakcan'ın disiplinsiz davrandığını belirterek, "Kimse takımın bütünlüğünü bozamaz. Bir kulüpte kimin oynayıp kimin oynamayacağına teknik direktör karar verir. Oynamayan futbolcu da çalışır formayı kapar. İdmanda bana yapılan saygısızlığı kabullenmem mümkün değil. Bundan sonra Emre, Yasin ve Burakcan kadroya giremez" dedi. 

Diğer futbolcuların tavrını da değerlendiren Doğantez, "Bana savundukları oyunculardan biri Karagümrük maçında kasten koşmadığını, mücadele etmediğini söylüyor. Bunu kabul edebilir miyi? Savundukları kişinin bu ifadesini öğrenen futbolcular pişman olup benden özür diledi. Bazıları da beni yönetime şikayet edecekmiş. Kimseden korkum yok. Ben Bucaspor'un başarısı için terk döküyorum" diye konuştu. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.