Dolar 32,5880
%0.35
Euro 34,8018
%0.2
Altın 2.507,560
%0.93
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor'da sular durulmuyor

Bucaspor'da sular durulmuyor

SPOR Toto 2'nci Lig Kırmızı Grup'ta pazar günü Ankaragücü'nü konuk edecek Bucaspor'da sular durulmuyor.

  • Ege Postası
  • 09.10.2015 - 14:51
Kendisiyle neden oynatılmadıkları konusunda tartıştan Emre Şahin, Yasin Avcı ve Burakcan Kunt'u kadro dışı bırakıp takım arkadaşlarını savunan Mehmet, Civar, Erkan, Deniz, Batuhan, Ömer Kahveci ve Tahacan'ı da Ankaragücü maçı kadrosuna almayan teknik direktör Tolga Doğantez, bu defa yönetime karşı karşıya geldi. Üç futbolcunun kadro dışı kalmasına onay veren yönetimin diğer 7 ismin kritik Ankaragücü maçında oynatılmasını istediği ancak Doğantez'i ikna edemediği öğrenildi.

Son gelişmelerin ardından altyapıdan A takıma alınan Anıl, Abdullah, Samet, Adil, Onur, Sancar, Furkan, İbrahim, Berkant, Ömer Kamberoğlu, Bedirhan, Kadir ve kaleci Mert gibi genç oyunculara "hazır ol" emri veren Tolga Doğantez, şunları söyledi:

"Kulübün geleceği çok sağlam. Genç oyuncuların tümü Bucaspor Futbol Akademisi'nde son derece iyi eğitim almış, ve oldukça iyi yetiştirilmiş. Ayrıca futbolda isimlerden çok sistem önemlidir. Herkes görecek ki Ankaragücü karşılaşmasında futbolcu kardeşlerimiz en iyi şekilde kendilerini kanıtlayacaktır. Bucaspor camiası bu gençlere güvensin." (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.