Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor-Manisaspor maçı bedava

Bucaspor-Manisaspor maçı bedava

BUCASPOR yönetimi, taraftarlarının pazartesi günü oynanacak Manisaspor maçına girişlerini ücretsiz yaptı.

  • Ege Postası
  • 01.05.2015 - 15:06
Bucaspor sakata geldi
PTT 1inci Ligi'nde kümede kalma yolunda pazartesi günü Manisaspor'la sezonun en kritik maçına çıkacak Bucaspor, sakata geldi.
Sarı lacivertli ekipte Gaziantep Büyükşehir Belediyespor deplasmanında sakatlanan İskender, Burak Can ve Emre'nin yanı sıra sakatlığı süren Nsaliwa'nın durumları teknik heyetin keyfini kaçırdı. Uyluk kemiğine darbe alan Burak Can ile Nsaliwa'nın derbide forma giyemeyeceği, kasığında ödem oluşan İskender ve sol ayak bileği şişen Emre'nin durumunun bellirsiz olduğu ifade edildi. Pazar gününe kadar dinlendirilecek Emre ile İskender'in oynayıp oynayamayacağı maç günü netleşecek.

Zorlu randevu öncesi camiaya destek çağrısında bulunan Başkan Çetin Kayışlı, "Bu maç 2010'da şampiyon olduğumuz Kayseri Erciyesspor müsabakasından daha önemli. Kazanıp, ligde kalma yolunda avantaj yakalamak istiyoruz. Futbolcularımızın yüzümüzü kara çıkarmayacağına inanıyorum. Takımın başında bu ligin en tecrübeli teknik direktörü Levent Eriş var. Taraftarımızın stadı doldurup, bizlere sahip çıkmasını bekliyoruz" dedi. Başkan Kayışlı, Manisaspor galibiyetine rekor prim belirlediklerini de sözlerine ekledi.

Puan cetvelinde Bucaspor 28 puanla 16'ncı, Manisaspor ise 29 puanla 15'inci basamakta bulunuyor.


Bucaspor-Manisaspor maçı bedava
 
BUCASPOR yönetimi, taraftarlarının pazartesi günü oynanacak Manisaspor maçına girişlerini ücretsiz yaptı.

"Haydi Bucalı birlik zamanı" sloganıyla taraftar desteğini arkasına almak isteyen yönetim, müsabakayı izleyecek tüm taraftarın Passolig ve bilet ücretlerini karşılama kararı aldı. Futbolseverlerin nüfus cüzdanı ile birlikte kulüp binasındaki Bucastorm Mağazası'na veya Buca Arena gişelerine gelmesini isteyen yönetim, "Taraftarımız sadece hangi trübünde oturmak istediğini söyleyerek biletini ve kartını alacak, ücretini ise yönetim olarak biz üstleneceğiz. Bu önemli maçta takımımıza destek bekliyoruz" açıklamasını yaptı.(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.