Dolar 32,3859
%0.21
Euro 35,0259
%-0.11
Altın 2.324,450
%0.17
Bist-100 9,08
%3.1

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bucaspor Batuhan ve Emrecan'ı satacak

Bucaspor Batuhan ve Emrecan'ı satacak

PTT 1'inci Ligi'nde küme küme Bucaspor, 2 oyuncusu Batuhan ve Emrecan'ı satma kararı aldı.

  • Ege Postası
  • 29.05.2015 - 13:09
Eski yabancı futbolcularına olan borçları yüzünden 2 yıl transfer yasağı bulunan Bucaspor'da yönetimin altyapıdan yetişen 2 oyuncudan sağlanacak gelirle gelecek sezonun bütçesini oluşturmak istediği belirtildi. Yönetimin 20 yaşındaki sol bek Batuhan için 1 milyon, 24 yaşındaki stoper Emrecan için de 800 bin TL bonservis bedeli biçtiği bildirildi. Çeşitli yaş kategorilerinde 12 kez milli formayı giyen Batuhan'ın Süper Lig ekiplerinin radarında olduğu ifade edildi.

Futbol Şube Sorumlusu Erkan Çimen, transferde hem kulübün hem de futbolcuların çıkarlarını dikkate alarak hareket edeceklerini söyledi, "Batuhan ve Emrecan, Futbol Akademisi'nin yetiştirdiği, gelecek vaad eden 2 oyuncu. İstediğimiz şartlar oluşursa, gençlerin önünü tıkamamak için transferlerine onay verebiliriz" dedi.

Öte yandan teknik direktör Levent Eriş'le 2'nci Lig'de de yola devam etmek isteyen Başkan Çetin Kayışlı'nın tecrübeli teknik adama düşünmek için pazar gününe kadar süre verdiği belirtildi.


Bucasporlu Erkan federasyona başvurdu
 
Öte yandan PTT 1'inci Ligi'nde tutunamayan Bucaspor'un 2'nci kaptanı Erkan Taşkıran, alacaklarının ödenmediği gerekçesiyle Türkiye Futbol Federasyonu'na (TFF) başvuruda bulundu. 

Erkan'ın 79 bin 053 TL alacağı olduğunu açıklayan Başkan Çetin Kayışlı, tecrübeli futbolcuya ateş püskürürken şunları söyledi:

"Bu olay, kaptanlık olgusunun Erkan'da oluşmadığını ortaya koydu. Devre arasında 2 takım kaptanı Zafer ve Erkan'ın dışında tüm futbolcuların paralarını ödedik. Kaptanlarımıza da güvence verdik ve anlaştık. Ancak bu zor günlerimizde Erkan'ın serbest kalma çabalarını üzüntüyle karşıladık. Bu tutumun camiamızın hafızasından silinmeyeceğini belirtmek istiyorum. Gemiyi en son kaptan terkeder, sözüne inancımı kaybettim."(DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.