Dolar 32,5853
%0.34
Euro 34,8063
%0.21
Altın 2.505,070
%0.83
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’daki disiplin dosyaları hakkında sürpriz karar

Buca’daki disiplin dosyaları hakkında sürpriz karar

​CHP İzmir İl Yönetimi, Buca’daki disiplin dosyaları hakkında sürpriz bir karar aldı. Oktay Gökdemir, Erkut Tamay ve Emre Aykut için ilçe yönetiminin ihraç istemiyle gönderdiği dosyalar il yönetimi tarafından oy çokluğuyla reddedildi.Bayraklı’da ise 7 partili ihraç istemiyle disiplin kuruluna sevk edildi.

  • Ege Postası
  • 20.11.2014 - 18:50
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de yerel seçimlerde parti aleyhine çalışanlara yönelik başlatılan disiplin harekatı sürüyor.
Bayraklı’da son ilçe kongresinde başkanlığa talip olan Yusuf Metin ile birlikte, eski ilçe yöneticisi Yusuf Fırat, eski meclis üyesi Nilüfer Çetin, parti üyeleri Servet Fırat, Hulki Çetin, Mustafa Demir, Hikmet Özarslan ihraç istemiyle il yönetimi tarafından disiplin kuruluna gönderildi.

BUCA İÇİN SÜRPRİZ KARAR
Buca’da parti içinde tartışmalara neden olup, genel merkeze kadar uzanan imza hareketine öncülük eden Oktay Gökdemir, Erkut Tamay ve Emre Aykut için ilçe yönetiminin ihraç istemiyle gönderdiği dosyalar ise il yönetimi tarafından oy çokluğuyla reddedildi.

Buca CHP'de imzacılara 'ihraç' talebi! Haberi için Tıklayın...

Geçtiğimiz günlerde İlçe yönetim kurulu gerçekleştirdiği toplantısında üç isim içinde "partiyi kamuoyu önünde  tartışmaya açtıkları ve parti bütünlüğünü sarsan tutum içine girdikleri" iddiasıyla oy birliğiyle ‘ihraç’ istemişti. İlçe yönetiminin uzun yıllardır partide bulunan üç isim için başlattığı disiplin harekatı parti içinde tartışmalara neden olmuştu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.