Dolar 32,5706
%0.09
Euro 35,0212
%0.55
Altın 2.428,750
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kaynaklar’da trafik çilesi bitiyor: Yol genişliyor

Kaynaklar’da trafik çilesi bitiyor: Yol genişliyor

Buca Belediyesi ilçedeki trafik sorununu ortadan kaldırmak için çalışmalarını tüm hızıyla sürdürüyor. Yaz aylarının gelmesi ile özelikle hafta sonları Kaynaklar’a gidişlerde oluşan trafik sorununu ortadan kaldırmak adına harekete geçen belediye, Kaynaklar’a dönüş kavşağında yol genişletme çalışması başlattı. Buca'da trafik çilesine neşter!

  • Ege Postası
  • 29.05.2015 - 13:39
Hafta sonu tatillini doğa ile iç içe geçirmek isteyen İzmirlilerin gözde mekanı haline gelen Kaynaklar’da özellikle hafta sonları oluşan yoğun trafiğe neşter vuruldu. Buca Belediyesi, Atatürk Caddesi’nin Kaynaklar dönüş kavşağından sonra tek şeride düşen yolu genişletme çalışması başlattı. Yolun tek şeritten iki şeride genişlemesi ile Kaynaklar’da oluşan trafik çilesi sona erecek.
 

Otoyol bağlantı yolu da genişliyor
Buca yıllardır çözülemeyen trafik sorununu çözmek için yoğun çaba harcayan Buca Belediyesi, İzmir Büyükşehir Belediyesi ile birlikte yürüttüğü çalışma ile de Otoyol Bağlantı yolunu 18 metre genişletiyor. 

İzmir Büyükşehir Beleyesi ile Buca Belediyesi tarafından ortaklaşa gelişecek proje kapsamında Buca Belediyesi şantiyesi 17 metre geri çekilerek yolun genişliği 17 metreden 35 metreye çıkarılacak. Tınaztepe otoyol bağlantı yolunda özellikle sabah ve akşam işe gidiş geliş saatleri ile hafta sonları ilçeye giriş ve çıkışlarda yaşanan trafik yoğunluğu, yolun Dokuz Eylül Üniversitesi kampüsü girişine kadar genişlemesi ile son bulacak. 

Otoyol bağlantı yolunda gerçekleşecek çalışma ile ilçeye giriş ve çıkışın rahatlayacağını söyleyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bu doğrultuda merkezde oluşan trafiğinde azalacağını belirtti. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.