Dolar 32,3759
%-0.19
Euro 34,7796
%0.11
Altın 2.432,810
%-0.24
Bist-100 9.968,00
%0.53

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca'da son meclis toplantısı

Buca'da son meclis toplantısı

Buca Belediye Meclisi’nin 2014-2019 dönemi son toplantısı Belediye Başkanı Levent Piriştina başkanlığında gerçekleştirildi. Başkan Piriştina, 5 yıllık görev sürecindeki son meclis toplantısında meclis üyeleri ile vedalaştı. Başkan Piriştina, Buca için yapılan çalışmalarda kendilerine desteklerini esirgemeyen CHP ve AKP’li meclis üyelerine plaket takdim etti. 5 yıllık görev süresi boyunca Buca’ya hizmeti her şeyin önüne koyduklarını vurgulayan Piriştina, “Sizlerle birlikte ortaya koyduğumuz bu yönetim anlayışı bence İzmir’i aşıp Türkiye’ye örnek olacak yönetim anlayışıdır. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederim” dedi. Piriştina'dan örnek yönetim mesajı

  • Ege Postası
  • 01.03.2019 - 21:29

EGEPOSTASI- Buca Belediyesi Mart Ayı Olağan Toplantısı zaman zaman duygusal anlara sahne oldu.

2014-2019 dönemi son toplantısı Belediye Başkanı Levent Piriştina başkanlığında gerçekleştirildi. CHP yönetimi tarafından 31 Mart'ta yapılacak yerel seçimler için aday gösterilmeyen Başkan Piriştina meclis toplantısının ardından  meclis üyelerine seslendi.

Piriştina, "Bugün son meclis toplantımızı gerçekleştirdik. Geride bıraktığımız 5 yılda daha iyi bir Buca yaratmak için birlikte emek verdiğimiz tüm meclis üyelerimize teşekkür ediyorum. 5 yılda elimizden ne geliyorsa en iyi şekilde yapmaya çalıştık. Ben dün olduğu gibi bugün de sizlerle gurur duydum. Güzel dostlar kazandık, unutulmaz paylaşımlarım oldu. Az, çok, ufak, büyük diye herkes farklı değerlendirebilir ama bence hep birlikte bu kente hizmet ettik. Bütün meclis üyelerimizle ne kadar gurur duysak azdır. Birbirimize sevgi ve saygı içeren tablonun son 30 gün de hâkim kalacağına inanıyorum. 30 gün sonra seçimler sonuçlandığında yine bu salonda sağduyu, güven, Buca menfaati ön planda olacak. Birbirini seven, sayan ama eleştirebilen insanlarla bu kent yönetilmeye devam edecek” diye konuştu.

Tüm meclis üyeleriyle birlikte 5 yıllık süre içinde Buca gündemi dışına çıkmadıklarını ifade eden Başkan Piriştina, “En farklı şeyleri düşündüğümüz anda bile saygıyı ön planda tutan görev süreci geçirdik. Sizlerle birlikte  ortaya koyduğumuz bu yönetim anlayışı bence İzmir’i aşıp Türkiye’ye örnek olacak yönetim anlayışıdır.  Buca’ya hizmeti her şeyin önüne koyduk. Bu da seçilmiş insanlara yakışan bir tavırdır. Çok güzel ve doğru yönetim yılı geçirmemizde emeği geçen herkese çok teşekkür ederim.  Benden yana hakkım helal olsun, Allah sizden razı olsun” dedi.

Belediye Başkanı Levent Piriştina 2014 – 2019 dönemi içinde Buca Belediye Meclisi’nde görev alan tüm meclis üyelerine hizmetlerinden dolayı birer teşekkür plaketi takdim etti.

Öte yandan Başkan Piriştina meclis toplatısı öncesi 5 yıldır birlikte görev yaptığı CHP'li meclis üyeleriyle son kez grup toplantısını da gerçekleştirdi.

MECLİS ÖNCESİ KILIÇ'TAN PİRİŞTİNA'YA ZİYARET

Öte yandan Başkan Piriştina, meclis toplantısı öncesi Buca Belediye Başkan Adayı Erhan Kılıç ile makamında bir araya geldi. Piriştina ziyarete ilişkin sosyal medya hesabından da şu paylaşımı yaptı;

"Buca Belediye Başkan Adayımız Erhan Kılıç’a ve meclis üyesi aday arkadaşlarıma ziyaretlerinden dolayı teşekkür ediyorum.Yoğun seçim çalışmalarında kendilerine yürekten başarılar diliyorum. İnanıyorum ki Buca'daki CHP iktidarı 31 Mart’dan sonra da devam edecek.#MartınSonuBahar"

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.