Dolar 32,4769
%0.09
Euro 34,8405
%0.34
Altın 2.479,270
%0.69
Bist-100 9.530,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca’da Roman Şenliği coşkusu

Buca’da Roman Şenliği coşkusu

Buca Belediyesi tarafından birlik ve beraberliği arttırmak adına düzenlediği ‘Roman Şenliği’ çoşku ile kutlandı. Şirinyer Pazaryeri’nde gerçekleşen ve vatandaşların yoğun katılım gösterdiği şenlikte, Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina hemşerileri ile birlikte roman havası oynadı. CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven’nin katılıdığı şenlikte, roman müziğinin sevilen sanatçılarının konseri ile kıyasıya eğlenen Bucalılar, doyumsuz bir eğlence yaşadı.

  • Ege Postası
  • 24.01.2015 - 11:08
İZMİR - “Hem romantik hem eğlenceli” sloganıyla gerçekleşen etkinlikte Bucalı vatandaşlar roman müziğinin ezgisine kapılarak gönüllerince dans etti. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın vatandaşların arasına katılarak roman havasına oynaması ile de Roman Şenliği şölen havasında kutlandı. Şenliğe katılan yüzlerce Bucalıya “Bu neşeniz hiç bozulmasın, yüzünüz hep böyle gül sün” diye seslenen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, şenliğin ilk fakat son olmadığını ve bu coşkuyu sürdüreceklerini söyledi. CHP İzmir Milletvekili Hülya Güven ise “Böyle bir şenlikte sizlerle birlikte olmak çok güzel. Başkanımız Levent Piriştina’ya sizler adına teşekkür ediyorum” diye konuştu. Konuşmaların ardından roman müziğinin sevilen isimlerinden Çılgın Cemal’in konseri ile devam etti. Çılgın Cemal Başkan Piriştina’ya bir de sürpriz yaptı. Cemal roman ezgileri ile Piriştina için bestelediği şarkıyı seslendirdi. “Haydi Buca eller havaya, Buca’yı Buca yapan Levent Piriştina” sözlerinin yer aldığı şarkı vatandaşlar tarafından çok beğenildi. Vatandaşların da oyunları ve alkışlarıyla Cemal’e eşlik etmesiyle coşku doruğa ulaştı. Konserin ardından Başkan Piriştina, roman vatandaşlara çiçek stantlarının teslimini gerçekleştirdi.



Piriştina, 16 çiftin nikahını kıydı
Roman Şenliği 16 çift için düzenlenen toplu nikah töreni ile devam etti. Şirinyer Düğün Salonu’nda gerçekleşen toplu nikah töreninde Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina 16 çiftin nikahını kıydı. Gelinlere nikah cüzdanını teslim eden Piriştina, çiçeği burnunda çiftlere ömür boyu mutluluklar diledi. Nikah törenin ardından çiftlerin mutluluklarına ortak olan Piriştina, çiftlerle birlikte dans etti, roman havası oynadı. Buca’da roman coşkusu “İzmirli Birol” ve ekibinin konseri ile son buldu.


 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.