Dolar 32,4171
%0.18
Euro 34,8389
%0.14
Altın 2.400,700
%0.16
Bist-100 10.209,00
%1.62

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Belediyesi şehitler için konser iptal etti

Buca Belediyesi şehitler için konser iptal etti

Şehitler için tüm programını ve pazartesi gerçekleşecek olan konser etkinliğini iptal eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, Bucalı Şehit Muhammed Cihangir Çubukçu için baba ocağında lokma döktürdü. Başkan Piriştina buradan da bir diğer Afrin şehidi İzmirli Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman’ın cenazesine katıldı. Buca Belediyesi şehitler için konser iptal etti

  • Ege Postası
  • 11.02.2018 - 15:18

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- Buca Belediyesi, Afrin’e düzenlenen Zeytin Dalı Operasyonu’nda yaşamını yitirerek şehit olan 12 asker nedeniyle 12 Şubat Pazartesi günü gerçekleşmesi planlanan Olten Quartet Konseri’ni iptal etti.

Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina’nın da sosyal medya hesabından duyurduğu konser iptalini, “Afrin’de hainlere karşı yürütülen operasyonlar sırasında şehit düşen vatan evlatlarımızın aziz anısına daha önce gerçekleştirileceğini duyurduğumuz ‘Olten Quartet Konseri’ni ileri bir tarihe ertelemiş bulunuyoruz” şeklinde duyurdu.

ŞEHİT ÇUBUKÇU İÇİN LOKMA DÖKTÜRDÜ

Afrin şehitleri için sosyal medya hesabından da sürekli baş sağlığı mesajları yayınlayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, bununla da kalmayıp Afrin’de şehit düşen Bucalı Muhammed Cihangir Çubukçu’nun baba ocağına giderek, Şehit Çubukçu ruhuna lokma döktürdü, ailenin acısını paylaştı.

LOKMA DÖKTÜRDÜKTEN SONRA DİĞER ŞEHİDİN CENAZESİNE KOŞTU

Pazartesi günü gerçekleşecek olan konseri iptal ettiren Başkan Piriştina, Bucalı şehidin evinde lokma dökümünün ardından bu kez de yine Afrin’de şehit düşen İzmirli Pilot Yüzbaşı Mehmet İlker Karaman’ın son yolculuğuna uğurlandığı törene katıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.