Dolar 32,5700
%0.18
Euro 34,8735
%0.61
Altın 2.431,650
%-0.05
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Buca Belediyesi'nden örnek çalışma: Siz tatile biz tadilata

Buca Belediyesi'nden örnek çalışma: Siz tatile biz tadilata

“Eğitime yatırım geleceğe yatırımdır” diyerek, eğitim projelerine ağırlık veren Buca Belediyesi yaz tatilinde 40 okulun tadilatını yapacak. “Siz Tatile Biz Tadilata” sloganıyla yola çıkan Belediye, çalışmaları 40 günde tamamlamayı hedefliyor. Aydınlık yarınların sigortası çocuklarımıza yapılan yatırımları önemsediklerini vurgulayan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Çocuklarımız bütün bir sene yoruldular. Onlar için şimdi tatil zamanı. Onlar tatil yaparken, biz de bir sonraki öğretim döneminde daha bakımlı ortamlarda eğitim almalarını sağlamak için çalışacağız” dedi. Eğitim projelerine ağırlık veren Buca Belediyesi'nden örnek çalışma

  • Ege Postası
  • 29.06.2015 - 12:48
İZMİR - Buca Belediyesi “Siz Tatile Biz Tadilata” sloganıyla yaz sezonunda ilçedeki 40 okulun bakım ve onarımını yapacak. Eğitime yönelik projeleri ile öneçıkan Buca Belediyesi’nin okullardaki çalışmaları Temmuz ayı başında başlayacak.

“Gelecek çocuklarımızın ellerinde şekillenecek” diyen Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, okulların bakım ve onarımını yaparak, çocuklarımızın daha kaliteli mekanlarda eğitim almasına destek olmaya çalıştıklarını söyledi.



Temmuz ayında başlayacak çalışmalarda, ihtiyaç derecesine göre belirlenen okulların, iç ve dış cephe boyaları ve bahçe düzenlemeleri yapılacak, pencere ve kapıları yenilenecek. Ayrıca okul bahçelerinin tümüne de çocukların tiyatro oyunları oynayabileceği, resmi törenlerin yapılacağı tören alanı yapılacak. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.