Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu standa uğramadan geçmeyin

Bu standa uğramadan geçmeyin

Konak Belediyesi'nin semt merkezlerinde eğitim gören kadın kursiyerler tarafından üretilen birbirinden şık tasarımlara sahip hediyelik eşyalar SOUVENIR 2014 Hediyelik Eşya Günleri Fuarı’nda görücüye çıktı.

  • Ege Postası
  • 19.12.2014 - 11:00
31 Aralık akşamına kadar açık kalacak olan fuarda yerini alan Konak Belediyesi’nin standına uğrayanlar, el emeği ürünlerden satın alarak üreten kadınların aile bütçelerine katkı koyabilecek.

Yılbaşı öncesi birçok hediyelik ürünün tanıtımının yapıldığı SOUVENIR Hediyelik Eşya Günleri’nde yerini alan Konak Belediyesi, açtığı stantla büyük ilgi görüyor. Bu yıl 25. kez düzenlenen fuara İsmetpaşa, Saadet Mirci, Agora, Ballıkuyu ve Gültepe semt merkezlerinde eğitim gören kursiyer kadınların ürettiği birbirinden şık hediyelik eşyalarla katılan Konak Belediyesi, üreten kadınların el emeklerini kazanca dönüştürmesine vesile oluyor. Yeni yılda sevdiklerine birer armağan almak isteyen ziyaretçiler Konak Belediyesi’nin standına gelerek kursiyer kadınların ürettiği birbirinden güzel hediyelik eşyalara hem makul fiyatlarda sahip oluyor hem de Konaklı kadınların aile bütçelerine katkıda bulunuyor.

PEKDAŞ: EMEKLER DEĞER KAZANSIN
Konak Belediye Başkanı Sema Pekdaş da fuarı ziyaret ederek kursiyerlerin el emeği göz nuru ürünlerini yakından inceledi. semt merkezlerindeki kursiyerlerden takı alışverişi yapmayı da ihmal etmeyen Başkan Pekdaş, kadınların yaptığı ürünleri çok beğendiğini belirterek, ev kadınlarının çok başarılı işler çıkarttıklarını dile getirdi. Başkan Pekdaş, tüm İzmirlileri, Egelileri alışveriş yapmaları için standa davet etti. Pekdaş, “Semt merkezlerimizde eğitim gören kursiyerlerimizin de bu fuarda yer almasını arzu ettik. Kursiyerlerimiz hem ürettiklerini burada sergiliyorlar, hem de satış yapıyorlar. Dolayısıyla, emeklerini değerli kılmak için, üretimlerini görmek, biz tüm Konaklıları, tüm İzmirlileri, tüm Ege bölgesini fuara davet ediyoruz. Konak Belediyesi semt merkezlerinde yaratılan güzellikleri paylaşmaya davet ediyoruz” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.