Dolar 32,2038
%0.08
Euro 35,0080
%0.05
Altın 2.513,500
%0.12
Bist-100 10.740,00
%0.9

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu sözler kavgada söylenmez!

Bu sözler kavgada söylenmez!

Milliyetçi Hareket Partisi Genel BAşkan Yardımcısı Semih Yalçın'ın Sabahattin Önkibar'la ilgili 'Kimliksiz yardakçı' ifadeleri Aydınlık yazarı Önkibar'ın sert tepkisine neden oldu.

  • Ege Postası
  • 22.12.2012 - 12:32
ANKARA- MHP lideri Devlet Bahçeli'nin kendisini tehdit ettiğini ileri süren Önkibar, Bahçeli'ye sert ifadelerle yüklendi. Önkibar, 'Ülkücü gençlerin kanlan üzerinden saltanat kurup emperyalizme ve onun acentası AKP'ye kuyruk olanlar bilmelidirler ki, Tayyip bile onlardan çok daha adamdır.' diye yazdı.

 İŞTE ÖNKİBAR'IN O AÇIKLAMALARI

Ulusal Kanal'daki programımda ettiğim sözler ve yazdığım yazılar Bahçeliyi çıldırtıyor çünkü biliyor ki sözlerim ve yazılarım ülkücü tabanda geniş akis buluyor. Son olarak önceki gün yazdığım "Hangi MHP, hangi Milliyetçilik" başlıklı yazımıza Genel Başkan Yardımcısı Semih Yalçın aracılığı ile basın açıklaması yaptırarak tepki gösterdi. Açıklamada, Bahçeli'ye yakışacak şekilde hem açık tehdit, hem de türlü hakaretler var. Buna mukabil yazımda yapılan eleştirilere verilen tek bir cevap yok. Önce bir şeyin altını çizeyim:

 BAHÇELİ BENİ SUSTURMAK İSTİYOR

Devlet Bahçeli bunu ilk kez yapmıyor. 2001'de yani MHP iktidar ortağı iken Star Gazetesinde çıkan, hakkındaki yazılarım sebebiyle beni kovdurmak için Cem Uzan'a, Şevket Bülent Yahniciyi göndermiş, Uzan Yahniciyi adam yerine koymayınca görüşme Yahnici ile Genel Yayın Müdürü Fatih Çekirge arasında olmuştu. Keza, Yeniçağ'da yazarken Bahçeli'nin beni susturmak adına bazı arayışlara girdiği yine Yeniçağ'ın manşetine malzeme olmuştu.

 TAYYİP BİLE SENDEN ÇOK DAHA ADAM

Bakın buradan ilan ediyorum, ne Bahçeli gibi Türk Milliyetçiliği' ni tasfiye görevinde olanlar, ne de onun sayesinde MHP'de yer bulanlar yani ülkücülükten geçinen türedilerin tehditleri beni bir santim geriletmez tersine kamçılar. Ülkücü gençlerin kanlan üzerinden saltanat kurup emperyalizme ve onun acentası AKP'ye kuyruk olanlar bilmelidirler ki, Tayyip bile onlardan çok daha adamdır.(Ensonhaber)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.