Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu haber MHP'yi çok kızdıracak

Bu haber MHP'yi çok kızdıracak

​AK Parti Aliağa İlçe Teşkilatı’nın kadın ve gençlik kolları kongrelerine katılmak üzere Aliağa’ya gelen İzmir Milletvekili Hamza Dağ, MHP'li Belediye Başkanı Serkan Acar tarafından karşılandı. Acar, Aliağa Belediyesi tarafından yapımına 4 ay önce başlanan 'Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi’ni yerinde AK Partili vekil Hamza Dağ'a anlattı.

  • Ege Postası
  • 25.01.2015 - 15:50
İZMİR- AK Parti İzmir Milletvekili Hamza Dağ'a AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut, AK Parti Aliağa Belediye Meclis Üyesi Kazım Ulaş ve beraberindeki AK Parti Aliağa İlçe Yönetim Kurulu Üyeleri de eşlik etti.  AK Parti heyetine proje alanını gezdiren  Aliağa Belediye Başkanı Serkan Acar,   72 dönüm üzerine kurulan  'Avcı Ramadan Rekreasyon Alanı Projesi’ni    tanıttı   ve devam eden çalışmalar hakkında bilgi   verdi. AK Parti heyetine; Ticari alanlar dışındaki tüm izinleri alınan projenin ticari alanlar kısmı için gerekli olan başvurunun Milli Emlak Genel Müdürlüğüne yapıldığını anlatan Başkan Serkan Acar,   İzmir Milletvekili Hamza Dağ’dan gerekli izinlerin hızlı bir şekilde alınabilmesi için Aliağa halkı adına destek istedi.  



HAMZA DAĞ: DESTEKÇİSİ VE TAKİPÇİSİ OLACAĞIZ
Projeden çok etkilendiğini ifade eden İzmir Milletvekili Hamza Dağ ise; “Buradaki alanın kazanılmasından, hizmete girmesinden sadece ne buradaki belediye başkanı ne milletvekili ne de ilçe başkanı istifade etmeyecek. Buradaki milletin tamamı istifade edecek. Bunda da hepimizin katkısı olması lazım” diyerek, projenin tamamlanması adına üzerine düşen görevi yerine getirmeye hazır olduğunu ve bürokrasi sürecinde olası engellerin aşılması noktasında da projenin Ankara’da takipçisi olacağını açıkladı.



YAŞAR AKBULUT: TAŞIN ALTINA ELİMİZİ KOYACAĞIZ
Ziyaret sonrası   gazetecilere açıklama yapan AK Parti Aliağa İlçe Başkanı Yaşar Akbulut da AK Parti Aliağa Teşkilatı olarak   Aliağa için hayırlı olacak her projeye destek vermeye hazır olduklarını belirterek şunları söyledi: “Bugün Aliağa Belediye Başkanımız Serkan Acar ve ekibi Avcı Ramadan Bölgesinde yapımı devam eden proje ile ilgili Milletvekilimiz Hamza Dağ'a ve bize sunum yaptılar. Bu ve benzeri konularda bize düşen ne görev   varsa destek olacağımızı söyledik. Güzel bir proje olmuş. Aliağa’nın menfaati olan her projede siyasi rant beklentisi olmaksızın taşın altına elini koyacağımızı   belirterek projeye destek vereceğimizi taahhüt ettik.”

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.