Dolar 32,3270
%0.24
Euro 35,0727
%-0.14
Altın 2.298,020
%0.9
Bist-100 8,99
%2.04

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu da oldu! Kendi kurduğu partisinden istifa etti

Bu da oldu! Kendi kurduğu partisinden istifa etti

İdris Bal, Demokratik Gelişim Partisi'nden istifa etti

  • Ege Postası
  • 31.03.2015 - 18:27
Kütahya Milletvekili İdris Bal, kurucusu ve Genel Başkanı olduğu Demokratik Gelişim Partisi'ndeki tüm görevlerinden istifa ettiğini söyledi.

Ak Parti’den istifa ettikten bir süre sonra Demokratik Gelişim Partisi’ni (DGP) kuran ve Genel Başkanlığı’nı yapan Bağımsız Kütahya Milletvekili İdris Bal, partisinden istifa ettiğini açıkladı

Bal, TBMM’de basın toplantısı düzenledi. Türk siyasetine 2011 genel seçimleriyle girdiğini belirten Bal, AK Parti’den ayrıldıktan sonra bir kısım insanların siyasetten vazgeçmemesini istediklerini belirterek, "DGP’yi kurduk ve baskılara maruz kaldık. Siyasette kaypaklık, korkaklık, ilkesizlik diz boyu" dedi.

Kendisinin yalnız bırakıldığını ve kendisini yalnız bırakanları millete ve Allah’a havale ettiğini belirten Bal, "7 çocuğum var, ben zengin değilim. İnsanlar tek tek kaçtı ya da kaçırıldıklarını gördüm. Benim açımdan Türk siyasetini çok iyi görme anlamında bir tecrübeydi.Türk siyasetinde de Türk toplumunda da kaypaklık gördüm. Bu insanlarla nereye kadar gideceksini? İstifa ederken de parti kurarken de hiçbir hesap yapmadım. Demek ki küçük hesaplar yapmak lazımmış. Hem parti başkanlığından hem tüm parti ile alakalı görevlerimden istifa ediyorum. Hiçbir hesabım yoktur. Benden bu kadar. Kurduğum partiden istifa ediyorum" ifadeleri kullanıldı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.