Dolar 32,3155
%0.2
Euro 35,0947
%-0.08
Altın 2.293,450
%0.7
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bu Tarz Benim'de 'canlı' skandal

Bu Tarz Benim'de 'canlı' skandal

Bir haftadır canlı yayınlanacağı duyurulan Bu Tarz Benim'in finali banttan verildi. Bant yayında seyirciden SMS istendi. Sadece birincinin açıklandığı bölüm 15 dakika canlı yayınlandı. Jüri, eski yarışmacılar ve seyirci canlı yayında yoktu. Canlı yayın esnasında Nur Yerlitaş başka bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı. Fan forumlarında ve sosyal medyada kanala tepki yağdı.

  • Ege Postası
  • 22.12.2014 - 10:24
Bu yıla damgasını vuran, çok sevilen ama aynı zamanda çok eleştiri alan, tartışılan Bu Tarz Benim yarışmasının dün akşamki finali izleyiciler arasında hem büyük hayal kırıklığı yarattı hem de bu denli popüler olan programlarda hiç görülmeyen bir canlı yayın skandalına sahne oldu.

Yarışmanın yayınlandığı kanal bir hafta boyunca cumartesi akşamı saat 20.00'da final gecesinin canlı yayınlanacağını duyurdu. Yarışmanın finalinde yarışmacıları destekleyenlerin SMS ile de oy vereceği açıklandı.
Ancak final gecesi gece yarısına kadar banttan yayınlandı. Bant yayında yarışmacıların destekçilerinden sürekli SMS atmaları istendi. Yayın banttan devam ederken sosyal medyada canlı yayın konusunda adeta infial yaşandı.Bu Tarz Benim'i kazanan belli oldu, twitter'da final tepkisi

Yarışmacılar için SMS oyu atanların mesajları geri dönerken, böyle bir munara olmadığına ilişkin uyarı mesajları geldi. Yarışmacıların fanlarının forumlarında bu duruma büyük tepki gösterildi.


SEYİRCİ VE JÜRİ BANTTA VAR, CANLIDA YOK

Bant yayında elenen yarışmacılar, seyirci ve jüri tam kadro ekranda görünürken, gece yarısı başlayan canlı yayında ne jüri, ne seyirci ne de eski yarışmacılar stüdyoda yer almadı.

Nur Yerlitaş'tan, İvan'a Sert'e imalı şarkı Sadece Bu Tarz Benim'in sunucusu Öykü Sertel, yarışmacılar Aycan-Nurcan Şencan kardeşler, Ezgi Baylar ve Ayşenur Balcı stüdyoya geldi. Jüri üyelerinden ise kimse katılmadı. Finali Aycan-Nurcan Şencan ikiz kardeşler kazandı.

NUR YERLİTAŞ O SIRADA BAŞKA YERDEYDİ

Jüri üyelerinden Nur Yerlitaş ise Öykü Sertel'in sık sık şu anda saat 12.35 diye anonslar yaptığı sırada Instagram hesabından bir mekanda kahve içerken fotoğrafını paylaştı. Yerlitaş'ın takipçileri arasında tartışmaya yol açan bu fotoğraf üzerine programın canlı yayınlanmadığını anlayan kimi Instagram kullanıcıları kanala büyük tepki gösterdi. (Milliyet)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.