Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Böyle olur Bayraklı'da sünnet şöleni

Böyle olur Bayraklı'da sünnet şöleni

Bayraklı Belediyesi bu yıl da geleneği sürdürdü. Erkekliğe ilk adımlarını atan 105 çocuğa toplu sünnet şöleni gerçekleştirdi.

  • Ege Postası
  • 17.08.2014 - 10:04
İZMİR- Bayraklı Belediyesi'nin beşincisini gerçekleştirdiği toplu sünnet şölenlerinde bu güne kadar 550 çocuğumuz erkekliklerine ilk adımlarını attı. Son şölen ile bu sayı 655'e ulaştı. Sevgi Yolu başında toplanan minik yürekler aileleri ve Bayraklılı vatandaşların sevgi gösterileri eşliğinde yürüyüşlerine başladı. Ellerinde Türk Bayraklarıyla hep birlikte söylenen şarkılara eşlik eden çocukları sevgi yolunun sonunda kendilerini bekleyen servis minibüsleriyle şölenin gerçekleşeceği Dünya Barış Anıtı'na doğru yola çıktı. Çocukları burada palyaçolar ve pamuk prenses gibi masal ve çizgi film kahramanları karşıladı. Çalınan şarkılarla kendilerinden geçen çocuklara daha sonra onları yalnız bırakmayan Başkan Hasan Karabağ eşlik etti.


Çocuklarla birlikte kısa süre oynayan Başkan Karabağ daha sonra ailelere seslendi.
Çocukların dört bir yanını sardığı Başkan Karabağ misafirlere hoş geldiniz diyerek sözlerine başladı. Karabağ, "Zengin aileler çocuklarının sünnetlerini lüks otellerde gerçekleştiriyor. Bizde burada muhteşem manzarada onları çatlatırcasına Dünya Barış Anıtı'nda bir şölen düzenliyoruz. Benim çocuklarım daha mutlu. Onlarla gurur duyuyorum. Burası bize dar geldi. Seneye bu işi her halde statta yapacağız. Daha büyük bir yerde daha büyük bir şölen yapalım. Bence Belediye Başkanlığının en güzel yanı bu. Kimi zaman yoruluyoruz, üzülüyoruz ama bugünleri görünce iyi ki de belediye başkanı olmuşum diyorum. Bayraklının belediye başkanı olmaktan gurur duyuyorum" dedi.
Karabağ konuşmaların ardından çocuklara misafirleriyle birlikte kol saati hediye etti. Onlarla birlikte sünnet pastalarını kesen Başkan Karabağ kendi elleriyle çocuklara pasta ikram

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.