Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da “Mıknatıs” etkisi

Bornova’da “Mıknatıs” etkisi

Kültürel aktivitelerlevatandaşların keyifli zaman geçirmesini sağlayan Bornova Belediyesi, Bornovalo komedyen ve oyuncu UmutOğuz’u ağırladı. Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşen etkinlikte tek kişilik “Mıknatıs” adlı oyunu ile sahne alan sanatçı, yoğun ilgi gördü.

  • Ege Postası
  • 04.12.2016 - 10:39

Çiçekliköy’de doğup büyüyen Umut Oğuz performansıbüyük beğeni topladı. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da izleyiciolduğu etkinliğin sonunda Başkan Atila, aynı zamanda lise arkadaşı olan sanatçıya çiçek vererek teşekkür etti.

Bugüne kadar birçok sanatçıyı düzenlediği kültürel etkinliklerde hayranlarıylabiraraya getiren Bornova Belediyesi’nin son konuğu komedi film ve dizilerininvazgeçilmez oyuncusu Umut Oğuz oldu.

Bornovalı olan sanatçı, kendisinin yazıpyönettiği ilk stand-up şovu 'Mıknatıs’ ile hemşehrileriyle buluştu. Sanatçının ücretsizolarak tüm vatandaşlara açık olan gösterisi Bornova Belediyesi Nikah Salonu’nda gerçekleşti.

Yoğun ilgi gören etkinlikte adeta yerinde duramayan sanatçı, sahne şovlarıyla da izleyenlerikahkahaya boğdu. Ara vermeden 2 saat sahnede kalan Umut Oğuz’un kendisiniizlemeye gelen annesiyle olan anıları da ilgiyle dinlendi.

Bornovalılardan yoğun ilgi
Bornova Belediyesi Nikah Salonu’ndaki etkinlik büyük ilgi gördü. Eksandalyeler konan salonda merdiven basamakları bile dolarken, salonun girişinede barkovizyon kuruldu. Sanatçı, kendini izlemeye gelen hayranlarıyla da tektek fotoğraf çektirdi.

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, gösteri sonunda aynı lisede okuduğu UmutOğuz’a çiçek vererek teşekkür etti. Umut Oğuz’un pek çok konuda olduğu gibikültür ve sanatta da öncü olan Bornova’dan yetişen önemli oyuncu olduğunusöyledi. Atila, “Bornovamızdan çıkan sanatçılarımız bizim için büyük bir gururkaynağı. Umut Oğuz da onlardan biri. Kendisi ile aynı dönemde Suphi KoyuncuoğluLisesi’nde okuduk.  Bizesergilediği gösteri gerçekten çok güzeldi. Kültüre ve sanata verdiğimiz destekartarak devam edecek” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.