Dolar 32,5646
%0.16
Euro 34,9057
%0.7
Altın 2.439,790
%0.29
Bist-100 9.645,00
%-0.5

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova sporda dayanışmaya örnek

Bornova sporda dayanışmaya örnek

Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova da faaliyet gösteren amatör spor kulüplerinin yöneticileri ile biraraya geldi. Düzenlenen kahvaltıda kulüpler hakkında bilgi alan Başkan Atila, yöneticilerden yaşadıkları sorunları da dinledi. Bornova Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Efkan Muhtar da, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya verdiği destekler nedeniyle teşekkür etti.

  • Ege Postası
  • 29.11.2015 - 11:17
İZMİR - Bornovada faaliyet gösten amatör spor kulüpleri yöneticileri ile düzenlenen kahvaltıda biraraya gelen Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, istek ve talepleri dinleyip spora verilen desteğin devam edeceğini söyledi. Yöneticilerin beklentilerini dinleyen Başkan Olgun Atila, “Biz yerel yönetim olarak imkanlarımızı zorlayarak sporun daha geniş kitlelere yayılması için çaba gösteriyoruz. Bunu da pek çok sosyal alanda olduğu gibi titiz çalışmalarla yarattığımız tasarruflarla gerçekleştiriyoruz” dedi.

Bornova’nın sporda adının daha da öne çıkması için büyük yatırımlar yaptıklarını da hatırlatan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila,  “Aslında Merkezi Hükümet’in temel görevi olan stad yapma işini biz üstlendik. Doğanlar Stadı’nı tamamlamanın gururunu yaşıyoruz. Altındağ Spor Kompleksi de günümüzün bütün ihtiyaçlarına cevap veren modern bir tesis olarak yükselmeye devam ediyor. Kısa sürede tamamlamak için çalışmalarımızı hızla sürdürüyoruz. Biz bunları Bornovalı ve İzmirli hemşerilerimizin kaynaklarıyla yapıyoruz” diye konuştu.

Büyük yatırımları bir yandan sürdürürken, amatör spora da destek olmayı sürdürdüklerini belirten Başkan Atila, “Bütçemizden yasa ve yönetmeliklerin izin verdiği ölçüde nakdi yardımlarımızı yaparken, çeşitli sorunları çözmek için de belediyemizin imkanlarını kullanıyoruz. Yeni sahaların düzenlenmesinden malzeme yardımlarına kadar imkanlarımızı kullanıyoruz. Bütün bunları gençliğimiz için yapıyoruz” dedi.

Amatör kulüpler belediyenin kanatları altında

Bornova Amatör Futbol Kulüpleri Birliği Başkanı Efkan Muhtar da, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’ya verdiği destekler nedeniyle teşekkür ederek, “İlçemizde faaliyet gösteren 38 amatör futbol kulübü, Bornova Belediyesi’nin kanatları altındadır. Bornova Belediyesi’ni ilçemizde sporun gelişmesi için öncümüz olarak görüyoruz. Bu dayanışma ve işbirliğinin her zaman sürmesi için biz de elimizden gelen katkıyı koymaya devam edeceğiz” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.