Dolar 32,5998
%0.39
Euro 34,8067
%0.21
Altın 2.488,280
%0.15
Bist-100 9.464,00
%-0.63

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova m? Dağ başı m? : Şarapçı mekanın döndü

Bornova m? Dağ başı m? : Şarapçı mekanın döndü

Bornova'da ilçeyi Karşıyaka'ya bağlayan viyadüklerin bulunduğu yolun altı sahipsizlikten kentin utanç manzarası haline geldi. Gece geç saatlerde kaçak moloz döküm alanına dönen viyadük altlarında şarapçılar cirit atıyor. Bornova m? Dağ başı mı'

  • Ege Postası
  • 04.08.2015 - 13:16
ERMAN ŞENTÜRK/HABER SERVİSİ- Bornova'da sorumluluğu Karayolları Bölge Müdürlüğü'ne ait çevre yolu altında adeta çevre rezaleti yaşanıyor. Son günlerde gece saatlerinde kaçak yolla moloz dökülmeye başlanan alanda yaşanan bu manzaranın yanı sıra, alkolikler de bölgeyi mesken tuttu.
 
ŞARAPÇI MEKANINA DÖNDÜ
Halk arasında "köprü altı" diye tabir edilen kavram Bornova'da gerçek oldu. Karayolları yetkisinde bulunan çevre yoluna ait viyadük altlarında yaşanan manzara gün geçtikçe daha vahim hale gelirken, çevrede yaşayan halk ise duruma isyan etti. Gece geç saatlerde sokağa çıkmaya korktuklarını belirten vatandaşlar, Ege Üniversitesi Hastanesi, metro ve ilçe merkezine birkaç dakika uzaklıkta bulunan alanda yaşanan utanç tablosuna ateş püskürdü.


 
GECELERİ KAÇAK MOLOZ DÖKÜLÜYOR
Karayolları Bölge Müdürlüğü ile aynı ilçede yer alan ve kurumun hizmet binasına sadece bir kilometre kadar uzakta bulunan bölgeyle ilgili yetkilileri göreve çağıran halk, yaşanan duruma isyan etti. Gece saatlerinde şarapçıların mesken tuttuğu alanın dört bir yanında yığınlar halinde yükselen içki şişeleri yaşanan güvenlik zaafiyeti ve sahipsizliği gözler önüne sererken, yolun altında dökülen moloz ve toprak birikintileri ise yer yer viyadüklere kadar ulaştı.
 
"KÖPRÜ ALTI" OLDU!
Diğer yandan, yaşanan çevre kirliliği diğer tehlikelere de davetiye çıkartırken, mekanı boş bulan kimliği belirsiz şahıslar burada konaklamaya başladı. Yolun çevresinde yaşayan mahalle sakinleri köprü altlarına dönen yolda aileleri korkutan manzaralarla karşılaştıklarını belirtirken, gece saatlerinde kamyonların moloz döktüğü alanın diğer yanında ise fuhuş yapıldığını ve emniyet güçlerinin önlem almasını talep ettiklerini aktardı.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.