Dolar 32,3374
%-0.07
Euro 34,8108
%0.06
Altın 2.393,270
%-0.15
Bist-100 10.277,00
%0.67

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova'da örnek dayanışma

Bornova'da örnek dayanışma

Bornova’nın eski ve yeni muhtarları bir araya geldi.Hizmet yolunda birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Başkan Atila, “Bizler aynı işi yapıyoruz ve birbirimizi tamamlıyoruz. Bu nedenle bir arada olmamız çok önemli” diye konuştu.

  • Ege Postası
  • 25.05.2016 - 09:33

Bornovalı eski  ve yeni muhtarlar bir araya geldi. Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila’nın da katılımı ile samimi bir ortamda gerçekleşen toplatıda, örnek bir dayanışma sergilendi. Eski ve yeni muhtarların birbirleri ile kaynaştığı buluşmada önemli mesajlar verildi.

Muhtarın eskisi yenisi olmaz

Hizmet yolunda birlikte hareket etmenin önemine dikkat çeken Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Muhtarların eskisi yenisi olmaz. Muhtar muhtardır ve hepsi bizim için çok değerlidir. Aynı şey belediye başkanları için de geçerli. Böylesi görevlere seçilmek, kentimize hizmet etmek hepimiz için bir onur. Bizler aynı işi yapıyoruz ve birbirimizi tamamlıyoruz. Burada bir arada olabilmemiz kentimize daha iyi hizmet edebilmemiz açısından çok önemli” diye konuştu.

Çok güzel bir birliktelik

Muhtarlar adına söz alarak duygularını ifade eden Merkez Mahallesi Eski Muhtarı Ali Sait Arslan, “Bu çok güzel bir birliktelik. Biz görevimizi başka arkadaşlarımıza devretsek de birarada olmak çok güzel. Bu anlamda bizleri buluşturan ve yanımızda olan Başkanımız Olgun Atila’ya çok teşekkür ediyorum” dedi.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.