Dolar 32,5004
%0.08
Euro 34,6901
%-0.12
Altın 2.496,860
%0.5
Bist-100 9.693,00
%1.77

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova’da çöp konteynerleri yeşilleniyor

Bornova’da çöp konteynerleri yeşilleniyor

Temizlik hizmetlerini daha kaliteli ve sorunsuz biçimde verebilmek için yatırımlarını sürdüren Bornova Belediyesi, şimdi de çöp konteynerlerini yeşillendirerek kente daha estetik bir görünüm kazandırdı. Yol kenarlarında bulunan gri renkli konteynerler, Temizlik İşleri Şantiyesi’nde yapılan çim görünümü çerçevelerle giydirildi Bornova'da çevre hamlesi

  • Ege Postası
  • 04.10.2015 - 10:27
Ana arter ve nüfusun yoğun olduğu bölgelerde büyük kapasiteli yeraltı ve yer üstü konteynerlerle çöp toplama hizmetini daha modern hale getiren Bornova Belediyesi, gri metal konteynerleri de Bornova’nın yeşil dokusuyla uyumlu hale getirdi. Yıpranan konteynerleri düzenli olarak yenileriyle değiştirerek sokakların daha temiz bir görünüme kavuşmasını sağlayan Bornova Belediyesi, sokakların daha estetik bir görünüme kavuşması için çalışma başlattı. Konteynerlerin üzerine Temizlik İşleri Şantiyesi’nde imalatı yapılan suni çimle kaplı giydirmeler koyuldu. Bu sayede hem çöplerin dışarıdan görülmesi engellenmiş oldu hem de konteynerlerin daha estetik bir görünüme kavuşması sağlandı. Pilot uygulama olarak başlatılan çalışma kapsamında tüm konteynerlerin giydirilmesi hedefleniyor.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Bornova’nın daha temiz, sokakların daha temiz olması için çalıştıklarını belirterek, “Daha önce temizlik bilincini geliştirmek için ‘Bahar Temizliği’ kampanyaları düzenlemiştik. Özellikle çöp toplama hizmetleriyle ilgili yatırımlarımızı yeni araçlar alarak aralıksız sürdürüyoruz. Bunları yaparken, sokaklarımızın daha estetik bir görünüme kavuşması gerektiğini düşündük. Bu doğrultuda konteyner giydirmelerimizi yaptık” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.