Dolar 32,5308
%-0.03
Euro 34,9822
%0.44
Altın 2.431,570
%0.35
Bist-100 9.809,00
%0.89

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Kılıçdaroğlu'na Bornova'da çizik operasyonu mu yapıld? İlçe Başkanı konuştu!

Kılıçdaroğlu'na Bornova'da çizik operasyonu mu yapıld? İlçe Başkanı konuştu!

İzmir 2'inci Bölge'den önseçime giren CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu, sandıkta en çok çiziği Bornova’da yedi. İl başkanlığı Kılıçdaroğlu’na verilmeyen bin oyun örgütlü bir çizik operasyonu olup olmadığını araştırırken, CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru’dan önemli açıklamalar geldi. Bornova'da çizik operasyonu mu yapıld? İlçe Başkanı konuştu:

  • Ege Postası
  • 31.03.2015 - 12:04
SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - İzmir 2’inci Bölge’den önseçime giren CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu geçerli 33 bin 590 oydan 29 bin 871’inin oyunu almayı başardı. Bu sonuca göre 3 bin 719 partili liderlerine oy atmadı. Kılıçdaroğlu en çok çiziği Bornova'da yedi.

KILIÇDAROĞLU'NUN İZMİR KARNESİ! HABER İÇİN TIKLAYINIZ

Kocaoğlu’nu önseçime davet eden İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu'nun ilçesi Bornova'da 1074 partili Ķılıçdaroglu'na oy vermedi. İl Başkanlığı, Bornova’da Kılıçdaroğlu’na verilmeyen bin oyun örgütlü bir çizik operasyonu olup olmadığını araştırırken,  CHP Bornova İlçe Başkanı Fatma Doğru’dan önemli açıklamalar geldi.

O GÜN SEVİNMEYENLER ÖRGÜTLEDİ
Gerekli tahlili yaptıklarını ifade eden Doğru, “Neyin ne olduğunu biliyoruz. İl başkanlığına da genel merkeze de rapor sunabilirim. Genel Başkanımızın aday adayı olduğu deklare edildiği zaman, hangi arkadaşlarımızın yüz renkleri değişti biz biliyoruz. O gün sevinmeyenler demek ki böyle bir şey örgütledi. Biz süreçte vermemiz gereken mesajları verdik. SMS geçtik, Genel Başkanımızın broşürlerini dağıttık. Kafalarına belli şeyler çakılmış insanları değiştiremezsiniz. Örgüt disiplini,vicdanı, ahlakı zamanı geldiğinde değerlendirtecektir, sorgulayacaktır. Yine önseçim olacak. Şapkayı şimdiden önüne koysunlar.  Durumun ne olduğunu biliyoruz. Seçim sürecindeyiz. Sabırla hoşgörüyle sonraya bırakacağız. Partililik birlik olmayı gerektirir. Ben o arkadaşların seçim çalışmalarına katılacağını düşünüyorum, umuyorum. Tüm arkadaşlarımızı toparlayarak seçim çalışmasına katmak görevimiz. Hastalıklarımızın sağlıksız noktaların tespitini de yapacağız” dedi.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.