Dolar 32,6845
%0.65
Euro 34,9280
%0.56
Altın 2.512,070
%1.11
Bist-100 9.525,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova-Buca arasına Başkan köprüsü

Bornova-Buca arasına Başkan köprüsü

Komşu iki ilçe Bornova ve Buca’nın CHP’li belediye başkanları arasında örnek bir işbirliği yaşanıyor. Olgun Atila ve Levent Piriştina sık sık bir araya gelerek ilçelerindeki sorunları masaya yatırıyor, fikir alışverişinde bulunuyor, birbirlerine proje öneriyor.

  • Ege Postası
  • 19.08.2014 - 14:09
EGE POSTASI - Buca Belediye Başkanı CHP’li Levent Piriştina ve Bornova Belediye Başkanı CHP’li Olgun Atila arasındaki dostluk parmak ısırtıyor.  Yerel seçimlerde CHP’den belediye başkanı seçilen Piriştina ve Atila arasında örnek bir işbirliği yaşanıyor. İkili ilçelerindeki açılışlarda birbirlerini hiç yalnız bırakmazken, diğer ilçelerdeki etkinliklerde de hep yan yana…Sık sık bir araya gelen ikili ilçelerindeki sorunları masaya yatırıyor, fikir alışverişinde bulunuyor, birbirlerine proje öneriyor. İkili ortaya koydukları tabloyla diğer başkanlara örnek oluyor.

HAYATA BAKIŞIMIZ AYNI
Atila’yla güzel bir sinerji yakaladıklarını ifade eden Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina, “Hayata bakışımız, siyasete bakışımız Olgun Başkan’la aynı. Bu yüzden uyumluyuz ve iletişim halindeyiz. Bence İzmirlilerde böyle bir tablo görmek istiyor. İlçe belediye başkanları sadece Büyükşehir’le değil birbirleriyle de uyumlu olmalı. Biz bunun güzel bir örneğini sergiliyoruz. Sürekli fikir alışverişindeyiz. Projelerimizi de paylaşıyoruz” dedi.

BUCA VE BORNOVA BENZER İLÇELER
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila ise Bornova ve Buca’nın benzer özelliklerde ilçeler olduğunun altını çizerek, “ Her iki ilçede üniversite kenti, nüfusları genç, benzer sorunları var. Bu yüzden Levent Başkan’la birlikte sık sık bir araya gelip fikir alışverişinde bulunuyoruz. Yaş olarak ta birbirimize yakınız. Amacımız ilçelerimize en iyi hizmeti vermek” ifadelerini kullandı. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.