Dolar 32,2020
%-0.22
Euro 35,0069
%-0.22
Altın 2.498,740
%1.32
Bist-100 10.644,00
%3.14

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyespor cimnastikçiler iki kategoride birinci oldu

Bornova Belediyespor cimnastikçiler iki kategoride birinci oldu

Bornova Belediyespor Trampolin Cimnastik Minik ve Yıldız Kız Takımları, Bolu’da haftasonu gerçekleştirilen Türkiye Şampiyonası’nda takım olarak Türkiye birincisi oldu. Bornova’nın gururları

  • Ege Postası
  • 21.04.2015 - 12:08
Daha önce de hem ulusal, hem de uluslarası alanda pek çok başarıya imza atan sporcuları ve onlara emek veren herkesi kutlayan Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Öncelikli amacımız başta çocuklar ve gençler olmak üzere daha fazla Bornovalıya modern koşularda spor yaptırmak olsa da böylesi başarılar hepimize büyük mutluluk ve gurur veriyor” diye konuştu. 
 
Bornova Belediyesporlu cimnastikçiler, haftasonu Bolu’da düzenlenen Trampolin Cimnastik Türkiye Şampiyonası’nda büyük bir başarıya imza attı. Yeşil-beyazlı sporcular hem minik kızlar, hem de yıldız kızlar kategorisinde takım olarak Türkiye birincisi oldu.
 
Antrenörlüğünü Aysun Yıldırım’ın yaptığı minik kız takımından Sıla Karakuş ferdi sıralamada ilk sırayı alırken, onu Yaren Cesur takip etti.
Gülşah Şenol’un antrenörü olduğu yıldız kız takımı sporcuları Sude Aydın, Eylül Gökoğlu ve Ece Ceylan, birinci, ikinci ve dördüncü oldu. Hamza Şamil Yılmaz ise İzmir’de geçtiğimiz hafta düzenlenen Artistik Cimnastik Genç Erkekler Türkiye Şampiyonası’nda ferdi sıralama birincilik kürsüsüne çıktı.
 
Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, Türkiye Şampiyonu olan tüm sporcular, antrenörleri, aileri ve emek veren herkesi kutladı. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün “Ben sporcunun zeki, çevik ve iyi ahlaklısını severim” sözünü kendilerine ilke edindiklerini söyleyen Başkan Atila, “Bornova Belediyesi olarak öncelikli amacımız başta çocuklar ve gençler olmak üzere daha fazla vatandaşımıza modern koşularda spor yaptırmak olsa da böylesi başarılar hepimize büyük mutluluk ve gurur veriyor” diye konuştu. 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.