Dolar 32,3613
%0.14
Euro 34,9630
%-0.29
Altın 2.325,440
%0.22
Bist-100 9,08
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bornova Belediyesi’nden Hopa’ya destek

Bornova Belediyesi’nden Hopa’ya destek

Bornova Belediye’si Artvin’in Hopa İlçesi’nde meydana gelen sel felaketinin yaralarını sarmak için harekete geçti. “Hopa’ya yardım elimizi uzatalım” sloganıyla başlatılan kampanyada, Dost Market aracılığı ile toplanan yardım malzemeleri Hopa’ya gönderildi. Sekiz kişinin yaşamını yitirdiği sel felaketinden duyduğu üzüntüyü ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Hopalıların acısını paylaşıyoruz” dedi Bornova Belediyesi'nden sel felaketinin vurduğu

  • Ege Postası
  • 03.09.2015 - 09:43
Hopa’da meydana gelen ve 8 vatandaşımızın yaşamını yitirdiği, 17 vatandaşımızın yaralandığı ve birçok kişinin evsiz kaldığı sel felaketi sonrası Bornova Belediyesi de  “Hopa’ya yardım elimizi uzatalım” ismiyle yardım kampanyası başlattı. Dost Market aracılığıyla bağışların kabul edildiği kampanyada toplanan malzemeler,  Hopa’ya gitmek üzere yola çıktı.  Yardım kamyonunu Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ve Belediye Meclis üyeleri uğurladı.

Afet bölgesine su, temizlik maddesi, battaniye, kuru gıda, çizme ve yağmurluktan oluşan yardım malzemeleri gönderildi. Yardım malzemelerinin çok kısa zamanda toplandığını ifade eden Bornova Belediye Başkanı Olgun Atila, “Artvin Hopa’daki kardeşlerimize geçmiş olsun diliyoruz. Bu tür doğal feleketlerin yaşanmaması bizim en büyük dileğimiz.  Ayrıca yardım kampanyamıza katkıda bulunan tüm kurum, kuruluş ve hemşerilerimize çok teşekkür ederiz” dedi.
 

Hopalıların zor zamanlar yaşadığını belirten CHP İzmir Milletvekili Özcan Purçu ise Türk kültüründe yardımlaşmanın önemli yeri olduğuna dikkat çekerek, “Bornova Belediyesi bu konuda hassas davranarak kendine yakışanı yapmıştır” diye konuştu.

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.