Dolar 32,5728
%0.1
Euro 34,9833
%0.44
Altın 2.428,800
%0.23
Bist-100 9.722,00
%0

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Borç batağındaki Bucaspor’da kongreye doğru

Borç batağındaki Bucaspor’da kongreye doğru

PTT 1. Ligi'nde küme düşen Bucaspor camiası çalkantılı günler yaşıyor. Camiada, FIFA tarafından geçtiğimiz yıl yabancı futbolcuların ücretlerini ödemediği için 2 yıl transfer yasağı almasına rağmen, mevcut futbolcuların da satıldığı sesleri yükseliyor.Bucaspor'un olağanüstü genel kurulu bugün yapılacak. Taraftar mevcut yönetime tepkili:

  • Ege Postası
  • 03.08.2015 - 22:36
İZMİR- Bucaspor, yabancı futbolcuların transfer ücretlerini Ağustos ayına kadar ödememesi durumunda Bucaspor’un 9 puanının silinmesi söz konusu. Bu sebeple Bucaspor taraftarları mevcut yönetime karşı tepki gösteriyor. Sosyal medyadan tepkilerini dile getiren taraftarlar, Bucaspor’un tarihinde görmediği olumsuzlukları Başkan Çetin Kayışlı döneminde yaşadığını ve göreve gelmeden önce verdiği sözleri tutmadığını savunuyor.

TRANSFER YASAKKEN OYUNCU ÇIKARTILIYOR
Kulübün aidat borçlarını, çalışan personelin ücretlerini bile ödeyemediği iddia edilirken, transfer yasağı olmasına karşı mevcut yönetim elindeki futbolcuları da sattığı öne sürülüyor. Kulislerde Bucaspor’un genç kalecisi Çağlar’ın da Elazığspor’a 20 bin TL’ye satıldığı, santrafor Çağrı Tekin, sağ bek Hüseyin Tokmak, Zekeriya Kaçaroğlu, Alparslan Çopar’ın da kulüpten çıkarılarak kadro dışı bırakıldığı iddia ediliyor. Taraftar ise mevcut kadro ile yeni Bucaspor’un yeni sezona nasıl çıkacağı sorusunun yanıtını arıyor.  Yönetimin bütün sağ bek futbolcularını çıkardığı ve sol bek oyuncularını sağ beke kaydırdığı bildirilirken, kulübün elinde kalan futbolcularla nasıl başarı sağlayacağı merak ediliyor.

KONGREYE 1 GÜN KALA DELEGELER ÇIKARILDI MI'
Bucaspor camiasının DNA’larıyla oynandığı belirten camia yıllardır Buca’ya emek verenlerin saf dışı bırakılarak koltuk sevdasının peşine düşüldüğünden yakınıyor. Kongre öncesinde kulübe emeği geçen bütün delegelerin de üyeliklerinin silindiği belirtiliyor.

OLAĞANÜSTÜ KONGRE 
Bucaspor'un olağanüstü genel kurulu bugün yapılacak. Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'nın desteklediği yeni oluşumla mevcut Başkan Çetin Kayışlı'nın yarışacağı kongre, çoğunluk sağlanması halinde saat 19.00'da Buca Belediyesi Yarı Olimpik Yüzme Havuzu Konferans Salonu'nda başlayacak. Çoğunluk sağlanmaması halinde genel kurul 11 Ağustos'ta aynı saat ve aynı yerde toplanacak.
 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.