Dolar 32,4375
%-0.15
Euro 34,7411
%-0.66
Altın 2.441,870
%0.23
Bist-100 9.916,00
%2.05

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bombaları böyle taşımışlar

Bombaları böyle taşımışlar

İstanbul'da son yılların en büyük terör saldırı girişimini engelleyen TEM Polisi'nin yakaladığı IŞİD'li teröristlerin evdeki bomba dolu kutuları, evleri yakmadan önce araca yükledikleri görüntüler ortaya çıktı.

  • Ege Postası
  • 02.11.2017 - 20:23

İstanbul Emniyeti’ne bağlı Terörle Mücadele Şube Müdürlüğü (TEM) ekipleri, geçtiğimiz Cumartesi günü Bayrampaşa’daki bir AVM’deki terör saldırısını son anda önledi.
a

Bir otomobile yükledikleri bomba düzenekleri ve canlı bomba yelekleri ile yüzlerce kişiyi öldürmeyi hedefleyen IŞİD’li 4 terörist kıskıvrak yakalandı. Gözaltına alınan Mücahit P., Can Y.,  Hatice Y. ve Sezgen P., Vatan Caddesi’ndeki İstanbul Emniyet Müdürlüğü’ne götürüldü.

AVM’ye gitmeden önce Esenyurt ve Arnavutköy’de bomba düzenekleri hazırladıkları evleri yaktıkları bilinen şüphelilerin 29 Ekim Günü çoklu saldırı hedeflediği belirlendi.

c

Ele geçirilen bombalar olayın büyüklüğünü ortaya koyarken, katliyam planlayan şüphelilerin yeni görüntüleri ortaya çıktı.

b

Görüntülerde şüphelilerin Arnavutköy’deki evdeki bomba dolu kutuları otomobile yükledikleri görülüyor. Arnavutköy’deki evi yakan şüphelinin motosikletle ayrılması da güvenlik kameralarına yansıyor.

d

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.