Dolar 32,3041
%-0.1
Euro 34,8253
%0.04
Altın 2.410,030
%0.69
Bist-100 10.229,00
%-0.47

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Böke o iddialara noktayı koydu

Böke o iddialara noktayı koydu

CHP’de değişimin şart olduğunu vurgulayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, genel başkan adayı olacağı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi. Böke’den o iddialara yanıt

  • Ege Postası
  • 19.07.2018 - 13:07

HALİDE DEMİR POLATLI/EGEPOSTASI- CHP’de genel başkan seçimli olağanüstü kurultay talebiyle başlatılan imza hareketine CHP İzmir Milletvekili Mehmet Ali Çelebi’nin ardından imzasıyla ve Gelecek için Biz platformundan verdiği mesajlarla tam destek veren CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, genel başkanlığa aday olacağı iddialarına sosyal medya hesabından yanıt verdi.

CHP’de değişimin artık bir zorunluluk haline geldiğini vurgulayan CHP İzmir Milletvekili Selin Sayek Böke, genel başkan adayı olacağı tartışmalarına net mesajıyla yanıt verdi.

GENEL BAŞKAN ADAYI OLMAYACAĞIM

Böke, “Sizin için bugün merak edilen cümleyi de açıkça kuralım. Genel Başkan adayı olmayacağım” diyerek iddialara son noktayı koydu.

MUTLAKA SORUMLULUK ALACAĞIM ANCAK..

CHP’li Milletvekili Selin Sayek Böke, mesajında görüşlerini ve tavrını şöyle açıkladı:

“Cumhuriyet Halk Partisi’nde değişim artık zorunluluktur. CHP’deki bu değişim Türkiye için umuttur. Rejimin değiştiği böyle bir dönemde CHP’de yeni bir yönetim anlayışı, yeni iş yapma biçimi, yeni siyaseti birlikte kurmalıyız, kuracağız. Ben de bu yeni siyaseti kurmak için her zamanki gibi savunageldiğim değerler ışığında mutlaka sorumluluk alacağım. Omuz omuza, sorumlulukta ortaklaşarak birlikte yürüyeceğiz.  Önemli olan cümle budur.”

 

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.