Dolar 32,3165
%0.2
Euro 35,0968
%-0.07
Altın 2.299,250
%0.95
Bist-100 9,05
%2.75

Pzt

-8°

Sal

-12°

Çar

-3°
Bodrum'da su kaydırağında korkunç ölüm!

Bodrum'da su kaydırağında korkunç ölüm!

MUĞLA'nın Bodrum İlçesi'nde, 10 yaşındaki Tanzel Tuna Şendil, suda boğularak yaşamını yitirdi. Annesinin iyi derecede yüzme bildiğini söylediği ve en son kaydıraktan kayarken görülen Şendil'in başını havuza çarpıp baygınlık geçirmesi sonucu suda boğulmuş olabileceği üzerinde durulurken, kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılacağı bildirildi.

  • Ege Postası
  • 05.08.2015 - 09:36
İstanbul'dan geldikleri Bodrum'da bir haftadır annesi Hülya Şendil ile tatil yapan Tanzel Tuna Şendil, bugün öğle saatlerinde Ortakent-Yahşi Mahallesi'ndeki bir su parkına gitti. Burada yaklaşık iki saat boyunca annesiyle eğlenen Şendil, bir ara tek başına su kaydırağından kaydı, ancak sudan çıkmadı. Şüphelenen Hülya Şendil, havuzun kenarına gittiğinde oğlunun suyun içinde hareketsiz durduğunu farketti. Suya atlayan Şendil, çevredekilerin de yardımıyla oğlunu sudan çıkartıp, ilk müdahalede bulundu, suni teneffüs yaptı.

Durumu ağır olan Şendil, bu sırada su parkı yetkililerinin çağırdığı ambulansla Özel Acıbadem Hastanesi'ne kaldırıldı. Şendil, doktorların müdahalesine rağmen kurtarılamadı. Şendil'in cesedi kesin ölüm nedenini tespiti için otopsi yapılmak üzere Muğla Adli Tıp Kurumu Morgu'na gönderilirken, annesi gözyaşlarına boğuldu. 

Gözü yaşlı anne Hülya Şendil'in, polise verdiği ilk ifadesinde oğlunun çok iyi yüzme bildiğini belirtip, "Ne olduğunu bilmiyorum. Nasıl boğulmuş olabileceğini de bilmiyorum. Başını çarpıp, bayılmış olabilir" dediği öğrenildi. Acı haberi İstanbul'da alan baba Aziz Şendil'in, Bodrum'a gelmek üzere yola çıktığı öğrenildi.

Polis, olayın ardından su parkının 4 çalışanını ifadelerine başvurmak üzere emniyete götürürken, soruşturmanın sürdüğü bildirildi. (DHA)

Yorum Yazın

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz

Yorum yazma kurallarını okudum ve kabul ediyorum.

Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yukarıdaki alan boş bırakılamaz
Yorumlar
Yeniden eskiye
Eskiden yeniye
Öne çıkanlar

Bu habere hiç yorum yapılmamış... İlk yorum yapan sen ol.